Volg een gratis proefles

Open dag op zondag 30 januari

Kom zondag 30 januari naar onze open dag! Dit is jouw kans om een kijkje te nemen in onze fitness- en wellnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past. Tijdens de open dag kun je ook een kijkje nemen in de wellness, wij geven rondleidingen tussen 09:00 en 10:30 uur. Wanneer jij je inschrijft tijdens de open dag op 30 januari profiteer je van onze open dag actie. Je krijgt dan namelijk een mooie sporttrui cadeau. Inschrijven kan op de club en online via de website.

 

Sporten tijdens corona

In onze fitnessclub kun je veilig komen sporten. We houden onze sportruimtes, apparatuur en kleedkamers goed schoon. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte vind je desinfectiedoekjes om de fitnessapparatuur na gebruik schoon te maken. Ook de groepslessenzaal is ingericht om te sporten op 1,5 meter.

Verbeter je weerstand door regelmatig te sporten

Sporten is niet alleen gezond maar draagt ook bij aan een goede weerstand. Een goede weerstand is, helemaal in deze tijd, van groot belang. Door regelmatig te sporten en te bewegen kun je je weerstand vergroten, zodat je minder vatbaar bent voor virussen en infecties. Onze fitnesscoaches helpen jou graag met het bereiken en behouden van een sportieve levensstijl.

 

Onze succesformule

We bieden onze leden vrijblijvend een gratis fitheidstest aan. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

 

Wellness

Een moment van rust, even niets aan je hoofd. Een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Daarvoor ben je bij Fitness- en Wellnessclub Orange ook op de juiste plek. Naast de fitness en groepslessen beschikken wij over een middelgroot saunacentrum met 9 sauna’s, een zwembad en whirlpool. Onze leden kunnen onbeperkt gebruik maken van de wellnessfaciliteiten.

 

Open dag actie

Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 30 januari tussen 09.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid krijg je een mooie sporttrui cadeau! Om te profiteren van deze open dag actie kun jij je ook de hele dag via de website inschrijven