Volg een gratis proefles

Terugblik 2022

Wat kijken we terug op een heerlijk jaar! Half januari mochten we weer open en de rest van het jaar hebben we jullie weer in grote getalen mogen ontvangen. Sommigen eerst nog wat voorzichtig, maar inmiddels zijn al onze leden weer in beweging en daar zijn we bijzonder trots op!

Zo aan het einde van het jaar blikken we graag met jullie terug op het afgelopen jaar.

 

Januari – we mogen weer

In Januari mocht de fitness weer open. Wel nog met de nodige maatregelen, maar we mogen weer! Tot slot sloten we januari af met een open dag, die ervoor zorgde dat we weer een hoop nieuwe leden mochten verwelkomen.

 

Februari – opening eerste banen van Padelclub Nederland

Februari stond in het teken van het gezonde leven. Hoe word je weer fit na tijden van stilstand? Daarnaast ging onze lokale trots en het gezicht van de Fitnessclub, Irene Schouten, naar de Olympische Spelen. Wat een prestaties! Inmiddels is zij niet meer aan onze keten verbonden, maar natuurlijk blijven we haar volgen. Fitnessclub Druten had de primeur voor de opening van de eerste 3 padelbanen van Padelclub Nederland. Het jaar is goed begonnen!

 

Maart – opening Fitnessclub de Schildkamp

In maart openden wij, dankzij een overnamen, onze elfde club! Fitnessclub De Schildkamp in Asperen sloot zich aan bij onze keten. Inmiddels is de club steeds verder gegroeid en zijn vooral de Crossfit lessen ongekend populair. In maart hadden we ook onze Bring a Friend actie. Tijdens deze actie konden leden 3x gratis iemand meenemen en ook een nieuw lidmaatschap werd beloond.

 

April – nieuwe sporttalenten

In april zijn we gestart met een aantal nieuwe sporttalenten die we de komende jaren zullen volgen naar de top. Day de Wijn, schermster, is daar een van. Daarnaast dienen de eerste zonnestralen zich aan, dus voor iedereen die nog strak de zomer in wilde was het tijd voor actie. 

 

Mei – fit in 6 weken

Het voorjaar is begonnen. Onze deelnemende leden aan het fit in 6 weken programma beginnen het eerste resultaat te zien. We maken ons op voor een mooie zomer.

 

Juni – maand van de sport

Juni was de maand van de sport. Er liep een grote landelijke actie bij Lidl Supermarkten, waar ook Fitnessclub Nederland aan mee deed.

 

Juli/augustus – tweede locatie Padelclub Nederland

Tijd voor actie! Iedereen die in juli lid werd mocht tot 1 augustus gratis sporten. Om ook onze leden gemotiveerd te houden tijdens die heerlijke zomerdagen werden zij ook beloond als ze toch regelmatig kwamen sporten. Wij trakteerden op dubbele Fitpoints en op elke club werd een maand gratis sporten verloot. Eind augustus opende Padelclub Nederland twee gloednieuwe indoor padelbanen bij Fitnessclub Jawi in Alphen aan den Rijn. Het is mooi om te zien hoe onze leden daar flink gebruik van maken.

 

September – club nummer 12 is een feit

De vakantie is voorbij en we zijn feestelijk begonnen met de opening van onze twaalfde club. Fitnessclub Aerofit in Noord-Scharwoude heeft zich aangesloten bij onze keten. Na een flinke verbouwing is het een echte Fitnessclub geworden. Ook openden we in september een nieuwe vestiging van Padelclub Nederland in Fitnessclub de Schildkamp. Op 11 september was onze tweede open dag van het jaar, wat een ongekend succes was. Wij zijn heel blij om te zien dat zoveel mensen zich thuis voelen bij onze keten en samen met onze fitnesscoaches hun sportdoelen weten te realiseren.

 

Oktober – we love wellness

Het najaar doet dit jaar laat zijn intreden, maar is nu toch echt begonnen. Hoe fijn is het dat je bij de vestigingen van Fitnessclub Nederland even heerlijk kunt wegdromen en opwarmen met onze wellnessfaciliteiten. Oktober was dan ook wellnessmaand!

 

November – Black Friday

Tijd voor actie! Ook wij doen elk jaar mee aan Black Friday. Dit jaar kregen nieuwe leden een JBL GO 3 speaker cadeau. Alle nieuwe leden zijn inmiddels begonnen en hebben hun speaker mogen ontvangen.

 

December – het was een mooi jaar

We zitten bijna aan het einde van het jaar en zoals eerder al gezegd, zijn we vooral heel blij dat we weer lekker mogen sporten en dat onze fitnesscoaches weer voor volle zalen staan. We zijn trots op jou, dat jij de motivatie weer hebt gevonden en lekker aan het sporten bent! Want wat 2023 ook brengt er gaat niets boven beweging! Dat houd je mentaal en fysiek fit en gezond.

 

Op een sportief 2023!