Volg een gratis proefles

Update: sauna en groepslessen

Het is weer tijd voor een update. Via deze mail brengen we je op de hoogte van een aantal wijzigingen binnen onze fitness- en wellnessclub. De wijzigingen betreffen uitbreidingen in het lesrooster, een nieuw reserveringssysteem en een aangepast saunarooster. Deze wijzigingen gaan in per 24 november.

Uitbreiding lesrooster

De groepslessen zijn weer begonnen! Het hele team is enorm enthousiast en kijkt er naar uit om met veel plezier de lessen te geven.

Vanwege de populariteit van onze groepslessen hebben wij opnieuw het groepslessenrooster uitgebreid met KINESIS en CROSSFITNESS lessen. Ook willen wij het aanbod verder optimaliseren met o.a. meer spinninglessen. We zullen je hier binnenkort verder over informeren. Vanaf dinsdag 24 november wordt ons lesrooster uitgebreid met de volgende lessen:

  • Dinsdagochtend KINESIS 09.15 - 09.45 uur
  • Dinsdagavond KINESIS 20.00 - 20.30 uur
  • Woensdagavond KINESIS 20.00 - 20.30 uur
  • Donderdagochtend KINESIS 09.15 - 09.45 uur
  • Donderdagavond CROSSFITNESS 19.00 - 19.30 uur
  • Vrijdagavond KINESIS 19.30 - 20.00 uur

Groepslessen reserveren

Het reserveringssysteem is weer in werking en kan volop gebruikt worden. Om iedereen voldoende kans te geven om te kunnen deelnemen aan onze groepslessen kun je vanaf nu maximaal 2 lessen vooruit reserveren. Deze regel is ingesteld omdat we de afgelopen periode hebben gemerkt dat veel leden niet mee konden doen aan groepslessen vanwege de lange wachtlijsten, die op de dag zelf waren verdwenen door geannuleerde reserveringen.

Het nieuwe reserveringssysteem gaat in per 23 november. Heb je nog reserveringen staan, dan komen deze te vervallen. Vanaf zondagmiddag 22 november kun je opnieuw de gewenste lessen reserveren in de MyWellness app. Het reserveren van de Aquafit lessen gaan via een andere app genaamd Dewi Online.

Aangepast saunarooster

Vanaf dinsdag 24 november openen wij op dinsdag en woensdag de gehele sauna (saunaplein 1 en 2). Deze aanpassing geldt gedurende het gehele saunaseizoen. We willen hiermee de drukte verspreiden. De sauna is dan geopend voor zowel leden als daggasten. Als lid van onze fitnessclub hoef je niet te reserveren voor de sauna. Het restaurant in de wellness is in verband met de coronamaatregelen nog steeds gesloten.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Onze fitnesscoaches staan voor je klaar!