Volg een gratis groepsles

Vanaf maandag 15 februari buiten crossfitness

Kun jij ook niet wachten tot we weer open mogen? We moeten nog even geduld hebben. Maar we hebben wel een leuke mededeling en oplossing voor in de tussentijd. Bij Fitness- en Wellnessclub Orange bieden we vanaf maandag 15 februari buiten crossfitness aan! Hierbij sport je maximaal met 2 personen, 25 minuten en word je begeleid door één van onze fitnesstrainers. De trainingen vinden plaats in de parkeergarage van de club. Er is dus voldoende frisse lucht en ruimte om veilig te sporten.

Uitdagende crossfitness training  

Tijdens de crossfitness training komen kracht, snelheid, conditie en balans allemaal aan bod. De uitdagende training zorgt ervoor dat jij jouw volledige lichaam traint. Onze fitnesstrainers begeleiden jou op de juiste wijze tijdens de buiten crossfitness.

Reserveer jouw plaats

Heb jij ook weer zin om aan de slag te gaan? Reserveer dan snel jouw plaats via de MyWellness Website of via de app. Is er veel belangstelling en zitten de lessen snel vol? Dan voegen we extra blokken voor de crossfitness toe. Houd de website en app dus goed in te gaten!

Let op: je kunt 1 keer vooruit reserveren.

Wil jij ook weer lekker aan de slag gaan en trainen onder begeleiding van onze fitnesstrainers? Meld je aan, we zien je graag bij de training!