Volg een gratis proefles

Wijzigingen Fitnessclub Orange

Je hebt het ongetwijfeld al vernomen, maar per 1 januari is de wellness overgenomen door onze vaste partner Aqua Vita Wellness. Wellness is daardoor geen onderdeel meer van jouw fitnessabonnement. Hierdoor wijzigen een aantal zaken, waarover we je graag informeren.

App Dewi online wordt app Fitnessclub Nederland

De app Dewi online is vervangen door de app: Fitnessclub Nederland. Zoals je gewend bent kun je ook met deze app jouw abonnement wijzigen, je facturen bekijken en kun je vanaf 1 januari bij een jaarabonnement een tijdelijke stop activeren. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden!

Ga naar de Apple of Google Play store en zoek op: Fitnessclub Nederland. Vervolgens kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord, welke je via een aparte mail ontvangt. 

Wil je een groepsles boeken? Dan doe je dat net als voorheen nog via de My Wellness app.

Andere abonnementsvorm

Het flexibele en halfjaarabonnement komen te vervallen. Hiervoor in de plaats komt het 3 maanden abonnement. Na 3 maanden is dit abonnement maandelijks opzegbaar. Het jaarabonnement blijft. Wel kun je vanaf 1 januari bij een jaarabonnement gebruik maken van een tijdelijke stop. Ga je op vakantie of kun je een tijdje niet komen, dan kun je jouw abonnement pauzeren. Na een jaar wordt het jaarabonnement een abonnement voor onbepaalde tijd en is het maandelijks opzegbaar. Wil je dan (opnieuw) gebruik maken van een tijdelijke stop, dan moet je eerst jouw abonnement weer met een jaar verlengen.

Jouw abonnement is uitsluitend een fitnessabonnement. Wil je ook gebruik maken van de wellness, aquafit of zonnebank dan kun je jouw abonnement upgraden. Dit doe je in de app van Fitnessclub Nederland. Bekijk hier de tarieven. 

Wellnessabonnement

Zoals gezegd kun je jouw fitnessabonnement upgraden met onbeperkte saunatoegang. Heb je al een abonnement en wil je alleen gebruik maken van de wellness mail dan naar orange@fitnessclubnederland.nl. Jouw fitnessabonnement wordt dan stopgezet en wij zetten jouw wellnessabonnement over naar Aqua Vita Wellness. Voor deze overstap rekenen wij geen opzegtermijn.

Vanaf heden is de wellness zonder horeca en alleen nog exclusief voor abonnees. Je kunt dus geen losse dagkaart meer kopen voor de wellness en ook de 10-badenkaart vervalt per 1 januari. Je bereikt de wellness via de verplaatste entree op de tweede verdieping. Wil je meer lezen over Aqua Vita Alphen aan den Rijn, klik dan hier.

Fitnessruimte wordt vergroot

Momenteel wordt de fitnessruimte verbouwd en vergroot. Via social media en de website houden we je op de hoogte van de vorderingen en vernieuwingen.

Mocht je vragen hebben dan kun je deze altijd stellen aan een van onze fitnesscoaches.