Vacatures en stages

Fitness- en Wellnessclub Orange is een uniek fitness- en wellnesscentrum. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Fitness- en Wellnessclub Orange staat garant voor een totaalbeleving van welzijn. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden.

We hebben een breed scala aan faciliteiten zoals; 2 verdiepingen fitness, 2 groepsleszalen, Kinesis zaal, crossfitness, 2 restaurants, zwembaden, 9 sauna’s, beautysalon, Fysiotherapie praktijk, voeding diëtisten praktijk, personal trainers, een gezellige sportbar en nog veel meer. Wij bieden alles aan onder één dak. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

 

Op dit moment zoeken wij:

  • Parttime Fitnesscoach (11 uur per week). Het gaat om de maandagavond en dinsdag ochtend/begin middag.

  • Spinninginstructeur (maandagochtend (09:15-10:15 uur), maandagavond (19:30 - 20:30 uur), donderdagochtend (09:15-10:15 uur), donderdagavond (19:30 - 20:30 uur) en zaterdagochtend (09:30-10:30 uur).

  • Allround horeca- en receptiemedewerker

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief met foto en cv naar larissa@fitnessclubnederland.nl. Je kunt natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen.

STAGES

Studenten kunnen bij ons stage lopen. We streven ernaar om de kwaliteit van onze instructeurs en daarmee de inhoud van de sportprogramma’s hoog te houden. Het volgen van een relevante opleiding in de sport is daarom een vereiste.

We zijn een leerbedrijf voor de volgende studierichtingen:

  • Sport- en Bewegingscoördinator
  • Sport- en Bewegingsleider
  • Sport- en Bewegingsbegeleider

Tevens hebben wij stageplaatsen voor studenten die een opleiding volgen bij CIOS, ALO of NLActief.

Wil je graag stage bij ons komen lopen? Stuur dan een e-mail naar orange@fitnessclubnederland.nl