Volg een gratis proefles

Buiten sporten tot 1 juli

Goed nieuws! Na een onzekere periode waarin we niet wisten waar we als branche aan toe waren, hebben we dan eindelijk groen licht gekregen. Onze deuren mogen weer open per 1 juli 2020! Wat kijken we daar naar uit! Via deze mail informeren we jou over de sportmogelijkheden en abonnementsgelden in de overbruggingsperiode van nu tot 1 juli. Op een later moment zullen wij je informeren over de maatregelen die wij binnen nemen na opening. 

Samen met de gemeente hebben wij gekeken naar opties voor een tent waar fitnessapparatuur in zou komen te staan. Helaas bleek dit niet mogelijk te zijn. Ook het plaatsen van een tent op een ander terrein behoorde tot onze spijt niet tot de mogelijkheden. Tot 1 juli blijven wij daarom groepslessen in de buitenlucht aanbieden. Voor deze groepslessen geldt nog steeds dat je moet reserveren voor een plekje. De groepsgrootte is wel uitgebreid; vanaf nu kunnen er maximaal 20 sporters deelnemen aan een buitenles. Vanaf dinsdag 2 juni gaan wij spinning aanbieden op het dakterras. Deze lessen gaan alleen door wanneer het buiten droog is.

Omdat onze deuren nog steeds gesloten moeten blijven zijn de kleedkamers en sanitaire voorzieningen niet beschikbaar. Kom dus in sportkleding naar de les en houd hierbij rekening met het weer. Voor alle groepslessen dient er gereserveerd te worden via de Fitnessclub Nederland app of de website (http://portal.fitnessclubnederland.nl). Je kunt vanaf nu 2x vooruit reserveren. Kom je er zelf niet uit? Kom bij voorkeur in de middag bij ons langs met je telefoon, dan helpen we je graag.

Omdat wij gemerkt hebben dat er nog steeds interesse is in onze online lessen blijven wij voorlopig doorgaan met enkele livelessen op het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland en blijven onze virtuele lessen en individuele work-outs beschikbaar in de app. Lukt het jou dus niet om deel te nemen aan een buitenles maar wil je wel fit blijven? Volg dan een van onze online lessen!

Door middel van reductie op het abonnement van 50%, welke geldt gedurende de hele maand juni, hopen wij dat jullie ons blijven ondersteunen. Daarnaast ontvang je als trouw lid in de maanden waarin wij gesloten zijn 100 fitpoints t.w.v. € 10 per maand. Met deze fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland app.

Voor de leden die een tijdelijke stop hebben ingediend vragen wij een solidariteitsbijdrage van € 10 per maand dat wij gesloten zijn.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Wij kijken er naar uit om jullie op 1 juli weer in de club te mogen ontvangen.

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn