Gratis proefles

Corona Update: gesloten t/m 6 april

Fitnessclub Nederland sluit haar deuren tot nader orde. 

In verband met het coronavirus komt de overheid met nieuwe maatregelen om sociale contacten nog verder te beperken. Zo werd vanmiddag tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat alle scholen, cafés en sportclubs in Nederland gesloten worden. Deze maatregel gaat per direct van kracht en duurt tot 6 april. Dit houdt in dat wij alle 9 vestigingen van Fitnessclub Nederland tot nader orde sluiten. Logischerwijs worden alle lopende activiteiten stopgezet.


De afgelopen weken werden binnen onze clubs al meerdere maatregelen genomen om leden te beschermen. Zo werd het aantal plaatsen in groepslessen gereduceerd en werd er extra goed gelet op hygiëne. Daarnaast adviseerden wij leden die zich niet fit voelden of recent in risicogebieden waren geweest om voorlopig niet te komen.


Wij hopen dat onze leden begrip hebben voor de situatie. Ondanks dat onze clubs gesloten zijn zullen wij onze leden net als altijd helpen om fit te worden en te blijven. Via de app bieden wij verschillende thuisoefeningen aan. De komende weken zullen wij op onze sociale mediakanalen actief blijven en nieuwe oefeningen, tips en workouts delen die iedereen thuis kan uitvoeren. Wij hopen onze leden in april gezond en wel weer op de clubs te mogen ontvangen.

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder