Volg een gratis proefles

Corona-update: Start van buitentrainingen, fitness nog gesloten

Helaas is de lockdown opnieuw verlengd en moet de fitnessclub nog gesloten blijven. Maar gelukkig wordt het mooier weer en kunnen we buiten aan de slag! We gaan vanaf donderdag 25 februari starten met het aanbieden van buitentrainingen. Zo kun jij weer aan de slag en gaan trainen onder begeleiding van onze fitnesscoaches. Uiteraard blijven wij jullie ook op alternatieve manieren ondersteunen middels online lessen.

We vinden het jammer dat de opening van onze fitnessclub nog niet tot de versoepelde maatregelen hoort. We hopen dat we op 30 maart goed nieuws krijgen en we jou weer snel mogen verwelkomen in de club.

Aanmelden voor buitentrainingen

We zijn gestart met buitentrainingen. Hierbij sport je maximaal met 4 personen, 25 minuten en word je begeleid door één van onze fitnesscoaches. Er is voldoende ruimte en frisse lucht om veilig te kunnen sporten. Zoals je wellicht begrijpt kunnen wij niet alle sporttoestellen buiten neerzetten. Maar we zorgen voor voldoende middelen waarmee jij een goede training kunt volgen.

Heb jij ook weer zin om aan de slag te gaan? Reserveer dan snel jouw plaats via de Fitnessclub Nederland app. Is er veel belangstelling en zitten de lessen snel vol? Dan voegen we extra lessen toe. Houd de app dus goed in de gaten! Let op: je kunt 1 keer vooruit reserveren.

Thuis work-outs blijven

Ondanks dat we gaan starten met buitentrainingen, blijven we ook digitale lessen aanbieden. Je kunt aan de slag met de thuis work-outs. Deze vind je in de Fitnessclub Nederland app. Iedere woensdag komen er drie nieuwe work-outs van 25-30 minuten online. De trainingen zijn ingedeeld in drie niveaus; basis, getraind en gevorderd. Met deze video’s kun jij thuis trainen op jouw eigen niveau en met materialen die je in huis hebt. Andere online trainingsopties zijn:

  • Live lessen op Facebook: Wekelijks bieden wij diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Via onze sociale mediakanalen houden wij je op de hoogte van het lesrooster.
  • Virtuele groepslessen: In de Fitnessclub Nederland app vind je een gevarieerd aanbod van virtuele groepslessen die wij regelmatig blijven aanvullen.
  • Individuele work-outs: In de app van Fitnessclub Nederland bieden wij regelmatig nieuwe individuele work-outs aan die je thuis kunt uitvoeren.

Abonnementsgeld

Wij zijn je ontzettend dankbaar dat jij ons hebt gesteund in deze lastige tijd. We hopen dat je ons wil blijven steunen. Ondanks dat we nu buitentrainingen gaan aanbieden, zullen we half maart geen 100% maar 50% van het abonnementsgeld incasseren.

We hopen dat je veel energie haalt uit de buitentrainingen en online lessen en dat je de fitnesscoaches en andere leden weer kunt zien. Blijf gezond, doe voorzichtig, let op elkaar en help elkaar waar nodig. Jouw gezondheid en sportplezier staan bij ons altijd bovenaan.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. We staan voor je klaar met de buitentrainingen en online lessen. We hopen je ook snel weer in de fitnessclub te mogen ontvangen.  

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn