Volg een gratis proefles

Corona-update: verlening lockdown t/m 9 februari

Gisteravond werd tijdens de persconferentie bekend dat de lockdown waar we ons momenteel in bevinden verlengd wordt tot en met 9 februari. Dit houdt in dat ook onze deuren helaas de komende weken gesloten blijven. Wij hopen dat we op 10 februari weer open mogen.  

We beseffen dat we opnieuw een beroep doen op jouw support en begrip in deze bizarre tijd. Juist omdat bewegen weerstand verhogend werkt, zouden wij liever vandaag dan morgen de deuren voor jullie openen, maar de maatregelen laten dit niet toe. Hopelijk blijft door een verlenging van de maatregelen het aantal coronabesmettingen dalen en brengt ook de vaccinatie verlichting, zodat alles snel weer terug keert naar het ‘oude normaal’ en we samen met jou weer met plezier kunnen sporten en bewegen.

Tot die tijd doen wij er alles aan om je te blijven helpen met een sportieve en gezonde levensstijl. Wij bieden het volgende aan:

Live lessen op Facebook

Wekelijks bieden wij diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Via onze sociale mediakanalen houden wij je op de hoogte van het lesrooster.

Virtuele groepslessen

In de Fitnessclub Nederland app vind je een gevarieerd aanbod van virtuele groepslessen die wij regelmatig blijven aanvullen.

Individuele work-outs

In de app van Fitnessclub Nederland bieden wij ook regelmatig nieuwe individuele work-outs aan die je thuis kunt uitvoeren.

Abonnementsgeld

Als onderneming krijgen wij een deel van de loonkosten vergoed, maar zeker niet alles. Wij hopen daarom dat je ons ook wil blijven steunen in deze moeilijke tijd.

Zoals eerder gecommuniceerd zullen we half januari 50% van het abonnementsgeld incasseren. Voor februari zullen wij wederom halverwege de maand 50% van het abonnementsgeld incasseren, ook als we 10 februari open zijn.

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! Wij hopen je binnenkort dan ook weer met open armen te mogen ontvangen.

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn