Leden voor leden actie

Hoeveel personen ga jij lid maken?

Twee keer prijs! Voor elk NIEUW Fitnessclub Nederland lid dat jij tussen 1 maart en 30 april  aanbrengt mag jij 1 maand GRATIS sporten. Daarbij ontvang je 50 extra fitpoints!

Lees verder

Extra Functional training!

Op de dinsdagmiddag van 13.30 - 14.15 uur bieden we een extra small group training Functional aan.

Heb je je ooit verveelt in de sportschool? Ben je klaar met de standaard apparaten? Vanaf nu gaat dat niet meer gebeuren! In ons center staat namelijk de Functional. Aan/onder/naast/rondom deze constructie zijn zoveel verschillende oefeningen te doen dat vervelen toch echt niet meer mogelijk is.

Je hele lichaam zal van de Functional profiteren. Je zult sterker, strakker en fitter worden. Deze training is erop gericht om je zo goed mogelijk te laten functioneren in het dagelijks leven. Het eigen lichaamsgewicht en losse gewichten worden als weerstand gebruikt. En ondanks dat het klinkt of je een gevorderde sporter moet zijn, is dit zeker niet zo! De oefeningen zijn mogelijk op ieder niveau en juist dát maakt het trainen op de Functional zo leuk. Afwisseling, begeleiding en vooruitgang. Alle ingrediënten voor de perfecte workout.

Gratis proefles