Volg een gratis proefles

Fit tijdens de zomer!

Eindelijk, de vakantie is begonnen. Zon, zee, strand en alle tijd om te sporten! Misschien ga je een roadtrip maken, vlieg je naar de andere kant van de wereld, of word je lekker bruin onder de Nederlandse zon. Maar, wat ga jij eten terwijl je onderweg bent of in het zonnetje ligt? Tijdens de vakantie lijken de kilo’s eraan te vliegen en je wilt natuurlijk niet dat het harde werk van afgelopen periode voor niets is geweest. Lees snel verder om te zien hoe jij gezond de zomer doorkomt.

 

Onderweg in de auto

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg dat je als je op pad gaat, je voldoende eten en drinken bij je hebt. Maak bijvoorbeeld een lekkere salade, deze is makkelijk mee te nemen en eet lekker licht. Vervang de dressing eens door olijfolie, zo vermijd je onnodige koolhydraten.

 

Vliegreis

Je vliegt ’s morgens vroeg naar Timboektoe, je moet om 4.00 uur al op Schiphol staan met je paspoort en bagage. We snappen helemaal dat je geen zin hebt om midden in de nacht een complete maaltijd in elkaar te zetten. Maar geen paniek! Na de douane betreed jij een wereld met allerlei (gezonde) lekkernijen! Stel een heerlijk ontbijt samen en vergeet de vliegtuigmaaltijden!

 

Vervelen

Ken je dat? Dat je uit verveling de hele koektrommel op kan eten? Wij in ieder geval wel en daarom hebben we het liefst een gezonde snack bij de hand! Denk aan snoepgroente of een lekker stuk fruit. Gezond, fris en makkelijk mee te nemen!

 

Aangekomen op bestemming..

We hebben de hele reis goed om het eten gedacht, en dat is ook aardig gelukt. Je hebt veilig het punt van bestemming bereikt en overal om je heen vind je ijsjes, pizza en andere heerlijke gerechten. Wees de baas! Denk aan wat je eet, een keertje pizza is natuurlijk geen probleem. Juist doen! Je moet jezelf toch kunnen verwennen! Maar met mate. Voorkom de vakantiekilo’s.

 

Fitnessclub Nederland wenst je een hele fijne zomer! En P.S. vergeet niet af en toe langs te komen en mee te doen met onze fitnesschallenge! 😉

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn