Black Friday Actie

Profiteer van onze actie

Word lid

krijg een sporttas cadeau
en ontvang € 10,- om te besteden
in onze ledenwebshop

 

Lees verder

Fitnessclub Schagen open per 1 juli!

Al sinds 16 maart jl, de dag waarop wij als gevolg van de coronacrisis onze deuren moesten sluiten, leven wij toe naar het moment van heropening. En dit is nu eindelijk in zicht! Tijdens de persconferentie van 24 juni werd bevestigd dat wij per 1 juli weer open mogen. Na maanden van online lessen, virtuele work-outs en buitensporten zijn onze leden eindelijk ook binnen weer welkom!

Via dit bericht brengen wij jou op de hoogte van de maatregelen die we nemen in de club na opening. Al weken lang houden wij ons bezig met aanpassingen binnen de club om te kunnen voldoen aan de eisen van de 1,5 meter-samenleving en om jouw gezondheid te kunnen waarborgen. Gezondheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Niet alleen nu, in tijden van het coronavirus, maar altijd. Juist door de sportscholen te openen kunnen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van mensen.

In onze club hebben wij een goed luchtventilatiesysteem. Deze blaast verse lucht van buiten de ruimte in en voert de lucht weer naar buiten af. We hebben berekend dat er voldoende ventilatiecapaciteit is om jou veilig binnen te laten sporten. Ook hebben wij looproutes gemaakt en bepaalde sporttoestellen afgezet.

Kleedkamers, douches en toiletten mogen vanaf 1 juli weer in gebruik worden genomen. Deze ruimtes worden uiteraard regelmatig schoongemaakt door onze collega’s. Ook de sauna en zonnebank zijn per 1 juli weer geopend. Na afloop kun je als vanouds ook weer een kopje koffie drinken, zolang je maar 1,5 meter afstand houdt van anderen.

Voor de fitness ben je niet langer verplicht om te reserveren. Dit mag uiteraard wel, maar je kunt je ook bij binnenkomst registreren door je pasje of bandje te scannen bij het poortje. Wij hanteren niet langer een maximale sportduur voor de vrije fitness. Je kunt dus zelf bepalen hoelang je gaat sporten. Er is een limiet ten aanzien van het aantal sporters, maar door onze ruime openingstijden verwachten wij dat het voor iedereen mogelijk is om te komen sporten. Onze fitnessinstructeurs zorgen ervoor dat de limiet niet overschreden wordt. 

De openingstijden van onze fitnessclub zijn hetzelfde als voor de coronacrisis:

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 22.30 uur

zaterdag en zondag: 09.00 tot 17.00 uur (in juli en augustus tot 15.00 uur)

Werk je nog steeds thuis en kun je jouw tijd flexibel indelen? Kom dan bij voorkeur op rustige tijden sporten.

Voor de groepslessen en spinningslessen moet je een plekje reserveren. Reserveren kan, net als de afgelopen weken, via de Fitnessclub Nederland app of de website. De groepslessen worden in de meeste gevallen in de buitenlucht aangeboden. Wij hanteren nog altijd een maximum van 15 tot 20 sporters per groepsles. Je kunt tot 2 groepslessen vooruit reserveren. Om te kunnen reserveren heb je inloggegevens nodig. Heb je deze niet of ben je ze kwijtgeraakt, neem dan contact met ons op.

Lukt het jou niet om een groepsles te reserveren, bekijk dan onze instructievideo hier. Kom je er niet uit? Je bent van harte welkom op de club, waar een van onze collega’s je kan helpen met het installeren van de app en het maken van de reservering.

Kom je bij ons sporten, dan vragen we jou om de richtlijnen van het RIVM op te volgen. Desinfecteer je handen bij binnenkomst, maak de sportapparatuur schoon na gebruik en blijf thuis wanneer je verkoudheidsklachten hebt. Voel je je goed, dan ben je uiteraard van harte welkom in onze fitnessclub.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Wij kijken uit naar 1 juli!

 

Reserveren voor groepslessen en de fitness

Lees verder

Gratis proefles

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Irene Schouten
Lees verder