Volg een gratis proefles

Hoe kies je de groepsles die bij je past?

Naast individuele fitnessprogramma’s bieden wij een breed programma leuke groepsactiviteiten aan in een ruimte die hier speciaal voor is ingericht. Vind je het dus prettiger om in een groep te sporten, dan ben je bij de Fitnessclub aan het juiste adres. Maar welke groepsles past bij jou? En hoe kies je voor een afwisselend programma? Dat vertellen we je graag in deze blog!

Conditionele groepslessen

Fitnessclub Nederland is een keten met meerdere clubs. Elke club heeft zijn eigen samenstelling van groepslessen. Wil je werken aan je conditie dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld Zumba, HIIT, spinning, (kick)boksen, bootcamp, steps of een total body work-out. Total body work-out is conditie- en krachttraining in een. Tijdens deze intensieve les combineer je conditietraining met een hoge vetverbranding. Deze afwisselende trainingsvorm bestaat o.a. uit steps, BBB-oefeningen, tai-bo en aerobics.  

Krachttraining

Wil jij een strakke sixpack, armen als Popeye of billen als Beyonce? Dan zijn de volgende groepslessen echt iets voor jou! Denk aan Function, Kettlebell, Pump, Connexus, X-core en het buikspierkwartier. Bij Pump maak je gebruik van een halter met gewichten. Je daagt alle spiergroepen uit om alles te geven. Kies je voor Function dan zal je al snel strakker, sterker en fitter worden. 

Lekker Zen

Het draait om de juiste balans tussen body en mind. Naast onze conditionele groepslessen en krachttrainingen hebben we ook rustigere lessen die jouw mind weer helemaal in balans brengen. Denk hierbij aan diverse vormen van yoga, pilates en body balance. Je spieren worden niet alleen sterker, maar ook soepeler en je leert controle te krijgen over je bewegingen. 

Groepslessen en corona

Ben je klaar voor jouw eerste groepsles, maar twijfel je over de veiligheid m.b.t. corona, dan is het aan te raden om onderstaande even goed door te lezen. Jouw gezondheid en dat van onze medewerkers staat altijd centraal.

  • Wij houden ons aan de algemeen geldende regels van het RIVM.
  • Reserveren voor groepslessen is verplicht. Hoe je dat doet, dat laten we hier graag zien. 
  • Kleedkamers, douches en toiletten zijn weer open en worden regelmatig schoon gemaakt.
  • In onze clubs hebben wij een goed luchtventilatiesysteem. Deze blaast verse lucht van buiten de ruimte in en voert de lucht weer naar buiten af. 

Ben jij er klaar voor om jouw gezondheid een boost te geven? Dan zien we je graag in onze club!

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn