Volg een gratis proefles

In de lente je sportdoelen behalen!

Het is lente en de eerste zonnestralen zijn aangebroken. Het is heerlijk om de zon weer op je gezicht te voelen. De dagen worden langer en de natuur staat in bloei. De lente geeft ons een goed gevoel en veel energie. De lente is een ideale periode om te starten met het behalen van je sportdoelen.

 

Meer energie in de lente

Na een winter met korte dagen en slecht weer is de lente aangebroken. Het wordt steeds beter weer en het is langer licht. Je lichaam krijgt energie door de lente en wil weer bewegen, erop uit en genieten van de zonnige dagen.

De lente geeft je motivatie om te werken aan je sportdoelen. Veel mensen gaan in deze periode lekkerder in hun vel zitten, dit komt doordat je in de lente mentaal sterker wordt. Door veel te sporten krijgt je lichaam nog een groter boost en ga je nog meer energie ervaren. Door de combinatie van lente en sport word je fitter en je lichaam sterker. 

Lente en sporten zorgt voor een bron van positieve effecten op je mentale en fysieke gezondheid. Het is daarom de perfecte periode van het jaar om te beginnen met het realiseren van je sportdoelen.

 

Fit voor de zomer

 Niet alleen omdat je meer energie ervaart krijg je motivatie om te sporten maar ook omdat de zomer voor de deur staat. Zie jij jezelf al liggen op het strand? Of wil je liever nog even iets fitter worden? Het moment van je zwemkleding uit de kast halen kan voor veel mensen een drempel zijn. De lente is de tijd om nog een aantal weken te knallen in de sportschool zodat jij zelfverzekerd de zomer in gaat.

Bouw conditie op voor lange wandelingen in de natuur of raak nog een aantal kilo kwijt voordat je op zomervakantie gaat. In onze club heb je de mogelijkheid om jouw sportdoel te realiseren.

Heb je hulp nodig met het behalen van je sportdoelen? Onze fitnessinstructeurs staan klaar om jou te begeleiden met het sporten.

 

Ben je nog geen lid? Dan kun je meedoen aan het fit in 6 weken programma van onze club!

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn