Volg een gratis proefles

Kom ook naar de presentatie van Irene Schouten

Wij zijn al ruim 5 jaar trotse sponsor van Irene Schouten. Op 22 en 23 april gaat Irene 4 presentaties geven, waar jij als lid van Fitnessclub Nederland bij aanwezig kunt zijn. Ben jij benieuwd naar hoe Irene Schouten haar schaatscarrière tot zo een succes heeft kunnen brengen? Waar ze is begonnen en hoe ze om is gegaan met goede en slechte tijden?

In de presentatie zal Irene jou een inzicht geven in haar leven. Waar ze haar motivatie vandaan haalde en hoe ze de Olympische Spelen beleefd heeft.

 

Wat kun je verwachten

De presentatie zal ongeveer drie kwartier duren en na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. We zullen ook een moment creëren waarin je met Irene op de foto kunt.

Tijdens de presentatie neemt Irene je mee naar het begin van haar carrière. Ze vertelt over haar familiesituatie en de combinatie van het schaatsen en het zorgen voor haar familie. Haar successen en het verloop van haar carrière. Irene zal niet alleen vertellen over haar succesverhalen maar ook de verhalen waarin het minder ging. Met korte video’s krijg jij een exclusief kijkje in haar wereld.

Ben jij benieuwd naar hoe Irene de Olympische Spelen heeft beleefd en hoe Irene Schouten achter de schermen echt is? Kom dan naar een van haar presentaties op onze club.

 

Waar en wanneer

De presentaties zullen op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april plaatsvinden.

 

Vrijdag 22 april: 16.30 - 17.30 uur in Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Vrijdag 22 april: 20.00 - 21.00 uur in Druten

 

Zaterdag 23 april: 11.00 - 12.00 uur in Alphen ad Rijn (club Jawi)

Zaterdag 23 april: 14.00 - 15.00 uur in De Bloesem (Wognum)

 

Hoe kun jij je aanmelden

Je kunt je als lid aanmelden via de Fitnessclub Nederland app bij de tegel ‘’reserveren’’. Je kunt de presentatie van Irene Schouten vinden onder het kopje proeflessen.

Wij hopen je te zien op één van de presentaties op onze club!

 

 

 

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn