Volg een gratis proefles

Naar welke landen ik heel graag heen zou willen!

Er zijn best veel landen waar ik heel graag naartoe zou willen. Ik ben met het schaatsen veel in het buitenland geweest. Zo ben ik al naar Amerika, Canada, Japan en China gegaan. Prachtige landen alleen helaas heb ik niet ontzettend veel van deze landen gezien. De plekken die ik bezocht heb waren voor het schaatsen. Het nadeel daarbij is dat ik vaak alleen de ijsbaan en het hotel heb gezien. Ik ben daar om te sporten en ik heb daardoor bijna geen tijd om leuke plekken in het land te bezoeken.

Een goed voorbeeld is Amerika. Ik ben daar geweest om te schaatsen, ik heb mij daar voorbereid op de wedstrijd en heb daar veel trainingen gehad. Na de wedstrijd moest ik gelijk weer naar huis om mij weer voor te bereiden op een andere wedstrijd. Helaas is het met schaatsen niet echt mogelijk om een mooie lange reis naar het buitenland te maken. Dat vind ik af en toe wel jammer, het lijkt mij echt ontzettend gaaf om mooie reizen te maken! 

 

Waar ik heel graag heen wil 

Ik zou heel graag naar Nieuw-Zeeland en Australië willen. Ik hou ontzettend veel van de natuur en ik denk dat je in deze landen heel veel kan zien. Ik zou ook een keer naar New York en Hawaï willen. Ik denk dat die plekken ook ontzettend leuk zijn om te zien. Als ik echt stop met schaatsen wil ik dit soort reizen inplannen. Ik weet natuurlijk niet precies hoe het gaat lopen. Misschien heb ik dan wel een hele leuke baan waardoor ik niet weg kan.

Ik hou zowel van de natuur als steden. Wat ik leuk vind aan steden is dat er veel gezelligheid is. De gezellige cafeetjes en de restaurants vind ik ontzettend leuk om te bezoeken. Maar ik vind het ook leuk om de natuur te zien. Als ik mag kiezen voor een ideale vakantie zou ik kiezen voor een mix tussen beide.

 

Ik ben echt geen uitslaper

Ik ben iemand die allemaal dingen gaat doen. Ik ga kijken hoe de stad eruitziet maar ook de geschiedenis van de stad en de natuur ontdekken. Ik ben niet iemand die op een strandbed gaat liggen. Ik moet wel wat ondernemen, erop uit en vooral veel leuke dingen doen. Ik kan sowieso niet uitslapen dus ik sta wel echt op tijd op. Wat heel erg fijn is voor het maken van mooie reizen! Misschien als ik last heb van een jetlag dat ik dan wel even uitslaap, maar anders sta ik graag vroeg op.

 

Ik ben meer van een westerse omgeving 

Heel veel mensen gaan naar Indonesië of de Filipijnen maar dat soort landen trekken mij toch iets minder. Misschien omdat het zo anders is dan Europa. Het lijkt mij daar wel echt supermooi maar heel anders. Ik ben iemand die van lekker eten houdt en gezellige terrasjes in de avond. Dan zoek ik graag een land uit waar dat goed kan. Dirkjan is weleens in Indonesië en de Filipijnen geweest en hij vond het echt ontzettend mooi maar mij trekt het toch niet helemaal.

 

Ik ben meer van de Westerse omgeving. Op tv en op internet komen vaak mooie plaatjes voorbij. Zoals bijvoorbeeld Zweden of Noorwegen die hebben natuurlijk ook echt hele mooie natuur. Daar zou ik ook heel graag heen willen. Dat is iets dichtbij en dat is makkelijker plannen dan Nieuw-Zeeland of Australië.

Ik ga zeker nog hele leuke landen bezoeken! Daar kijk ik echt naar uit.

Wat zijn landen die jij graag zou willen zien?

 

Liefs,

 

Irene

 

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn