Volg een gratis proefles

Neeee... vliegtuig gemist!

Eindelijk, alle verplichtingen zitten erop en de eerste vakantie staat op de planning! Even naar de zon en optimaal genieten, daar ga ik komende week voor.

Vrijdagochtend was het eindelijk zover, samen met Dirkjan, mijn vriend, richting Schiphol. Met alleen onze handbagage en alvast online ingecheckt te zijn, dachten we makkelijk het vliegtuig in te stappen. Toen we bij de douane aankwamen zagen we wel een lange rij, maar ach het komt allemaal wel goed. Helaas, toen we eindelijk aan de beurt waren klopte onze instapkaart niet. Ik keek naar de instapkaart en ontdekte dat ik de terugreis had ingecheckt. Neeeee!! De incheckbalie was écht één minuut eerder gesloten. Dus... Vlucht gemist.

 

Ik werd helemaal gek! Ik dacht: "dit gaat ons niet overkomen, niet nu ik vakantie heb!" Maar niets was minder waar.. Jawel we hebben onze vlucht gemist. Het geluk was dat er diezelfde avond een nieuwe vlucht naar Malaga ging en daar konden wij nog bij. Ik baalde enorm van onze gemiste vlucht, maar gelukkig was Dirkjan heel realistisch en zei "We kunnen er niks meer aan veranderen, knop om en we nemen de volgende vlucht." Dan maken we er een dagje Amsterdam van! Als echte toeristen hebben we de Amsterdam Lookout gedaan, wat echt een aanrader is!

 

Malaga is een leuke vakantieplek en er is van alles te doen. We zitten in een stad met een gezellig centrum en veel restaurants met lekker eten, maar je kunt ook actieve activiteiten ondernemen. Wij kunnen allebei niet stil zitten en zijn de bergen in gegaan. Met prachtig weer zijn we gaan mountainbiken en hiken. We hebben ook nog een poging tot zwemmen gedaan, maar het water nog net iets te koud.

 

Vrijdag is het weer tijd om naar huis te gaan, maar daar denk ik nog liever even niet aan ;). Wij gaan nog even goed genieten hier. Wil je wat mooie kiekjes van mijn vakantie zien? Volg me dan op Instagram!

Liefs, Irene

 

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn