Volg een gratis proefles

Oeps, alweer de groetjes uit Tenerife

Even een weekje opladen in Tenerife, het is geen straf! 

Op dit moment zit ik weer in het warme en zonnige Tenerife. 19 graden en heel veel vitamine D is geen straf deze dagen! Ik blijf hier nog lekker een week dus ik kan weer heel wat uurtjes op de fiets maken en natuurlijk opladen in de zon. Na Tenerife ben ik een paar dagen thuis en dan vertrek ik alweer richting Inzell. Hier zal ik de puntjes op de i moeten zetten voor het WK Mass Start. Het voornaamste is mijn snelheid. Ik moet zorgen dat ik nog sneller wordt voordat het WK start. 

Weissensee

Ik krijg uit vele hoeken vragen of ik nog naar de alternatieve elfstedentocht in Weissensee ga, maar nee helaas! Topsport bestaat ook voornamelijk uit keuzes maken en dit jaar is mijn grootste doel de WK Afstanden en daar wil ik me extra op voorbereiden. Het WK is voor mij het moment om alles uit mezelf te halen. Ik voel dat het nu mogelijk is om het te doen. Als ik Weissensee nu ga doen, weet ik niet hoe ik daarna in Inzell sta. En Weissensee kan ik natuurlijk altijd nog doen! 

Dezelfde route

Al een paar jaar volg ik dezelfde route in februari. Ieder jaar dezelfde trainingen om mezelf beter te maken en er daarvoor voor zorgen dat de prestaties nog beter zijn. Waarom zou ik van m'n planning afwijken als ik weet dat ik nu kans maak op het WK Mass Start?! 

Ik ben blij dat dit jaar het WK afstanden gehouden wordt in Inzell. Ik ken de baan goed. Sinds ik bij Jillert schaats, ga ik er zeker twee keer per jaar naartoe. Het is een fijne baan en daarom kijk ik er extra naar uit. En niet de minste reden, vind ik het ook super leuk dat hier veel Nederlandse supporters komen omdat Inzell niet ver rijden is. 

Na het WK heb ik op 16 februari nog een marathon in Dronten, dus genoeg weer in het vooruitzicht! 

Ik zet m'n zonnebril weer op en ga nog even genieten van wat zonnestralen, zie ik je over twee weken weer? 

 

Liefs, Irene

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder