Gratis proefles

Open dag actie 16 september

Kom jij 16 september ook naar de open dag? De zomervakantie is voorbij en het 'normale leven' gaat weer beginnen. Tijd om te werken aan de vakantiekilo's! September is de maand om te starten met sporten. Wanneer jij je inschrijft tijdens de open dag op 16 september kun je profiteren van de open dag actie!

De sleutel tot succes

Aan de hand van jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit op de nieuwste apparatuur van Matrix. De fitnesscoach helpt je hier uiteraard bij! Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere zes weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen.

Abonnementen voor 3 maanden

Weet je niet zeker of fitness of het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

Open dag actie

Natuurlijk gaat onze open dag gepaard met een leuke actie. Wanneer je je op zondag 16 september tussen 10.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. Je kunt je ook de hele dag via de website inschrijven. Daarnaast krijg je van ons een koffer cadeau!

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder