Open dag actie verlengd tot 1 oktober

Je kunt nog steeds profiteren van onze open dag actie! Wanneer jij je via de website inschrijft als nieuw lid sport je één maand gratis, betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25 en ontvang je bij jouw inschrijving € 10,- shoptegoed om te besteden in onze ledenwebshop! Wil je ook profiteren van deze actie? Schrijf je dan voor 1 oktober in!

Sporten tijdens corona

In onze fitnessclub nemen wij nog altijd verschillende maatregelen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte vind je desinfectiedoekjes om de fitnessapparatuur na gebruik schoon te maken. Ook de groepslessenzaal is ingericht om te sporten op 1,5 meter.

Verbeter je weerstand door regelmatig te sporten

Sporten is niet alleen gezond maar draagt ook bij aan een goede weerstand. Een goede weerstand is, helemaal in deze tijd, van groot belang. Door regelmatig te sporten en te bewegen kun je je weerstand vergroten, zodat je minder vatbaar bent voor virussen en infecties. Onze fitnesscoaches helpen jou graag met het bereiken en behouden van een sportieve levensstijl.

Onze succesformule

We bieden onze nieuwe leden vrijblijvend een gratis fitheidstest aan. Aan de hand van deze resultaten en jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

 

Abonnementen voor 3 maanden

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement bij onze fitnessclub is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je voor een jaarabonnement, dan kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten.