Volg een gratis proefles

De fitness mag weer open!

En dan worden eindelijk de woorden gezegd waar je al zo ontzettend lang naar uitkijkt: we mogen weer! De deuren kunnen open en we mogen jullie weer laten sporten in de vertrouwde omgeving. Het team staat voor jullie klaar en kan niet wachten om jullie te helpen met het bereiken van de sportdoelen.

Het geduld is behoorlijk op de proef gesteld. Iedereen binnen het team heeft flink zijn of haar grenzen verlegd. Zo sta je voor een groepslessenzaal zonder energie van de deelnemers, maar alleen met een camera die op je gericht staat. En de spullen die iedere keer weer van binnen naar buiten en vervolgens weer naar binnen getild moeten worden. Petje af hoe het team hiermee is omgegaan!

Natuurlijk zijn we jou als lid ontzettend dankbaar. Het heeft ons goed gedaan om te zien dat we op de club een community hebben opgebouwd met jou als trouw lid. Dankjewel voor jouw steun. We hebben dan ook als bedankje een presentje voor je op de club klaar liggen.

Kom sporten in de fitness
We mogen maximaal 30 mensen in de fitness ontvangen. Je kunt jouw plek via de app reserveren. Een reservering is verplicht. Je hoeft vooraf geen negatieve coronatest te tonen. Leden boven de 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden en mogen maximaal in groepjes van 2 sporten. Deze groepjes mogen niet met elkaar mengen. De kleedkamers en douches zijn nog dicht, je kunt wel gebruik maken van het toilet. Heb je klachten zoals verkoudheid of koorts? Dan vragen wij je thuis te blijven en niet naar de fitness te komen.

We zijn doordeweeks open van 05:00 tot 22:30. In het weekend kun je fitnessen van 05:00 tot 17:00.

Groepslessen en functionele lessen buiten
Groepslessen binnen zijn nog niet mogelijk, maar gelukkig worden de mogelijkheden buiten uitgebreid. We mogen vanaf 19 mei aan maximaal 30 personen groepslessen geven. Het is hierbij belangrijk dat er onderling wel 1,5 meter afstand wordt gehouden. We geven de groepslessen buiten en in de tent. De komende weken worden de eindexamens in het hotel gehouden. Hierdoor zijn sommige lessen op een andere plek. In de tent hangen posters waarop wordt aangegeven waar welke les wordt aangeboden. Ook op social media is dit te zien. Naast de groepslessen worden functionele trainingen ook in de buitenlucht gegeven. Ook blijven we circuittrainingen geven, maar de tijden worden aangepast. Je kunt jouw plek reserveren in de app.

Update app
Er is de laatste tijd hard gewerkt aan de optimalisatie van de Fitnessclub Nederland app. Om van de nieuwste versie gebruik te kunnen maken moet je de app updaten. Vervolgens dien je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Thuis fit blijven
Ga je liever nog even thuis aan de gang? Ook dat is uiteraard nog steeds mogelijk. We bieden diverse leuke digitale lessen aan. In de app vind je verschillende thuis work-outs, virtuele groepslessen en individuele work-outs die je op jouw eigen moment kunt bekijken en volgen. Daarnaast geven we live lessen via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Op onze social mediakanalen kun je het actuele lesrooster vinden.

Abonnementsgeld

We zijn erg blij met jou als trouw lid. We danken je voor jouw steun en hopen dat je weer veel energie haalt uit het fitnessen en de groepslessen die we buiten geven. Half mei incasseren we 50% van het abonnementsgeld, ook nu we op 19 mei open gaan.

We zetten een flinke stap in de goede richting en kijken er naar uit om jou weer te mogen ontvangen in de fitness of de buitenlessen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Tot snel!

 

Met vriendelijke groet, 

 

Ton Schouten en Inge Schouten

Eigenaren Fitnessclub Nederland

 

Ook dank voor jouw steun namens team Fitnessclub Tiel

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder