Volg een gratis proefles

Druktemeter fitnessruimtes

Veel van onze leden hebben inmiddels hun weg naar de fitnessclub weer teruggevonden. Hier zijn wij erg blij mee, want een sportieve levensstijl draagt bij aan een goede weerstand; iets wat is in deze tijd van groot belang is. Echter merken wij dat de drukte in onze fitnessclub tot gevolg heeft dat de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving niet altijd meer nageleefd kunnen worden.

Om de veiligheid van onze sporters en collega’s te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt om actie te ondernemen. Vanaf vandaag (woensdag 7 oktober) 18:00 uur hanteren wij een maximaal aantal sporters binnen in de fitnessruimte en buiten in de tent. Om genoeg ruimte rondom apparaten, sporters en collega’s te kunnen garanderen laten wij in totaal niet meer dan 45 sporters in de fitnessruimte en in de tent toe. Wij werken met een druktemeter; staat deze op groen dan kun je de ruimte betreden. Bij oranje zijn er nog enkele plaatsen vrij en wanneer de druktemeter op rood staat dien je even te wachten tot een sporter de ruimte verlaat voordat je zelf kunt gaan sporten. Wil je de druktemeter checken voordat je richting onze fitnessclub vertrekt? Kijk dan hier.

Om de druktemeter goed te laten werken ben je vanaf nu verplicht om bij het poortje in te checken wanneer je de fitnessruimte wil betreden. Als je buiten sport dien je ook eerst in te checken. Ook uitchecken is vanaf nu verplicht. Zo blijft het aantal sporters binnen de ruimte goed overzichtelijk. Heb je gereserveerd voor een groepsles? Dan kun je altijd door het poortje!

Wij willen je bedanken voor je begrip en hopen je snel weer in onze fitnessclub te mogen ontvangen. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties dan horen wij dat graag. Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar.

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder