Volg een gratis proefles

Nieuwe locatie groepslessen

Zoals je wellicht weet missen we al enkele jaren een goede ruimte voor het geven van groepslessen. In 2019 hebben we de groepslessenzaal in gebruik genomen als een verlengde van de fitnessruimte en hier fitnessapparatuur in geplaatst.

Het idee was toen om een nieuwe groepslessenzaal in te richten voor het geven van groepslessen. Helaas zorgde deze ruimte voor veel geluidsoverlast in naastgelegen hotelkamers, wat het beter isoleren van deze ruimte niet kon wegnemen. Mede door corona hebben we toen besloten om de groepslessen buiten aan te bieden in de tent. Toen het te koud werd om buiten te sporten hebben we de fitnessapparatuur vanuit de tent weer terug in de groepslessenzaal geplaatst. Ondertussen zijn we op zoek gegaan naar een andere geschikte ruimte voor de groepslessen. 

Nieuwe locatie voor groepslessen

We zijn blij dat we nu kunnen meedelen dat we een nieuwe geschikte ruimte hebben gevonden. Deze ruimte bevindt zich op korte afstand van onze fitnessclub: het is de huidige locatie van Sportplaza (Laan van Westroijen 99) in Tiel. We hebben daar de beschikking over een grote zaal van 400m2. Tevens is er de gelegenheid om gebruik te maken van de douches. Aan het achterkant van het pand is voldoende parkeerruimte.

Per dinsdag 2 november gaan we starten met de groepslessen op de nieuwe locatie. Enkele lessen zullen nog op de oude locatie gegeven worden. Benieuwd waar jouw favoriete groepslessen worden gegeven? We zullen dit in de Fitnessclub Nederland app en op het lesrooster op de site duidelijk aangeven.

We hopen dat iedereen blij is met dit nieuws. Wij denken op deze manier een prachtig fitnesscentrum te kunnen creëren die kan voorzien in ieder zijn behoefte, waar iedereen in een prettige omgeving en met voldoende ruimte kan sporten. Wij streven altijd naar een lesrooster op maat met lessen die aansluiten bij de wensen van onze leden. Mis je een les in ons rooster? Dan kun je dit altijd aangeven.

We willen je bedanken voor je geduld.

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder