Volg een gratis proefles

Oktober is wellnessmaand

Oktober is wellnessmaand en daarom trakteren wij. Wil jij een heerlijk ontspannen verwenpakket van Rituals winnen? Houd dan onze socials in de gaten. Binnenkort komt er een leuke winactie online.

Na inspanning komt ontspanning! Daarom hebben bijna al onze clubs ook diverse wellnessfaciliteiten, zoals een zonnebank en een sauna.

 

sauna

De ultieme beloning na een pittige workout is toch wel de sauna! De meeste clubs hebben, aansluitend aan de kleedkamers, een sauna waar leden gratis gebruik van kunnen maken. De sauna's zijn gescheiden voor dames en heren.

De sauna heeft veel voordelen. Zo zorgt de hitte van de sauna ervoor dat jouw bloedvaten verwijden en de poriën open komen te staan. Hierdoor worden gif- en afvalstoffen sneller uit jouw lichaam verwijderd. Dit resulteert in een schone, frisse huid. Daarnaast zorgt de sauna tijdelijk voor een betere doorbloeding. Wel is dit proces van korte duur, waardoor het helaas weinig invloed heeft op eventuele spierpijn. Naast de lichamelijke voordelen heeft de sauna ook invloed op jouw mentale welzijn. Door de extra aanmaak van endorfine (het gelukshormoon) kan de sauna helpen bij chronische vermoeidheid en neerslachtigheid. 

 

De zonnebank

Na jouw workout of gewoon om even op te warmen en een kleurtje op te doen. De zonnebank is favoriet bij velen en vrijwel elke club beschikt over een of meerdere zonnebanken. Uiteraard worden de zonnebanken goed onderhouden en de lampen regelmatig vervangen. Zon je met mate dan kan dit bij Fitnessclub Nederland veilig en verantwoord! Bij elke zonnebankruimte hangen veiligheidsvoorschriften en een advies bij jouw huidtype. Kom jij een lekker zomers tintje opdoen?

 

Wellness voor thuis

Na je workout thuis lekker ontspannen? Dat wordt nog leuker als je een van onze Rituals pakketten wint. We verloten er een bij elke club. Mee doen kan via Facebook of Instagram, dus houd onze kanalen goed in de gaten en wie weet ben jij straks de winnaar. 

 

 

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder