Volg een gratis proefles

Osteopathie bij ToThePoint

Sinds kort heeft ToThePoint therapie er ook een osteopathie praktijk bij. Lees hieronder wat osteopaat Frits voor je kan doen.

Zelfgenezend vermogen

Osteopathie is een geneeswijze die alleen met de handen wordt uitgevoerd. Er komt geen apparatuur aan te pas. Met zijn handen maakt de osteopaat los wat vast zit. Spieren, gewrichten en organen worden zachtjes behandeld. De behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wanneer de osteopaat het lichaam aan het werk heeft gezet is het nogal logisch dat de algehele conditie van het lichaam zal verbeteren.

Fit gevoel

En het bijzondere is: na een behandeling bij een osteopaat vermindert niet alleen de klacht waar de patiënt voor komt maar de eventuele andere lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen ook. De patiënt voelt zich veel fitter: pijn en ongemak verdwijnen, hij slaapt beter, hij concentreert zich beter op zijn werk en zijn hobby’s.

Elke persoon is anders en elke klacht is anders. Daarom is de behandeling bij ToThePoint altijd maatwerk. Osteopathie is een van de behandelwijzen die wordt aangeboden. Samen met u zoeken we naar een oplossing voor uw klachten en de beste manier om uw fitheid te optimaliseren. Want een fit persoon werkt langer door en is gelukkiger in het werk wat hij doet.

Meer weten? Ga naar de website: https://osteopathietiel.nl/

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder