Volg een gratis proefles

Top 10 dingen die Irene Schouten stiekem minder leuk vindt

Inmiddels weten jullie al een heleboel over mij. Ik houd jullie om de week op de hoogte over mijn schaatscarrière, familie en vrienden én de dingen die ik leuk vind om te doen. Maar wist je dat ik stiekem ook een paar dingen helemaal niet zo leuk vindt? Hier 10 dingen die ik niet zo leuk vind.

1. Het zal jullie niet verbazen maar ik heb een hekel aan verliezen. Al met een spelletje kaarten ben ik behoorlijk fanatiek. Gelukkig kan ik mijn verlies nu een stuk beter relativeren dan vroeger, maar ik baal er wel altijd van.

2. Ik heb heel weinig geduld en ik haat het als dingen te lang duren, zoals bijvoorbeeld de wachtrij in de supermarkt bij de kassa.

3. Ik vind het heel leuk om nieuwe kleren te kopen, maar ik heb stiekem een hekel om kleren te passen.

4. Ik vind het niet leuk om in de regen te trainen als het buiten koud is. Normaal gesproken zie ik mijn sport echt als hobby, maar op zo’n moment voelt het meer als werken.

5. Ik heb een hekel aan koken, maar ik houd wel van eten. Als ik moet koken dan zorg ik vaak dat het een praktische maaltijd is. Zodra ik dan uiteten ga, dan geniet ik er vaak extra van!

6. Ik heb een hekel aan mensen die oordelen op social media terwijl ze het echte verhaal er achter niet weten.

7. Ik kan er niet zo goed tegen als mensen niet eerlijk zijn.

8. Ik vind het irritant als je op een autoweg 100 km mag rijden en je voorganger rijdt 80 km… de zogenoemde zondagsrijders.

9. Ik vind het irritant als Dirkjan wel eens snoost. Gelukkig wordt het steeds minder.

10. Ik haat het om mijn haar te moeten borstelen als het nog nat is.

 

Zijn er dingen die jij stiekem stom vindt? 

 

Tot snel!

 

Liefs,

Irene

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder