Volg een gratis proefles

Waarom een groepsles volgen?

Met de zomer achter de rug, zijn we allemaal iets zwaarder geworden. Al die lekkere barbecues en cocktails bleken minder goed voor de lijn dan we dachten en het is tijd om naar de gym te gaan. Om de gebruikelijke fitnessroutine eens te doorbreken, is het leuk om een groepsles te volgen. Het kan heel spannend zijn om daar voor de eerste keer aan mee te doen. Je hebt geen idee wat je te wachten staat en al die andere dames lijken de moves al helemaal onder de knie te hebben, terwijl jij blijft struikelen over je eigen voeten.

Kies wat bij je past

Er zijn zoveel verschillende groepslessen, van yoga tot krachttraining. In de sportschool werken mensen die jou kunnen helpen ontdekken welke groepsles voor jou geschikt is. Geef alle informatie door aan de medewerkers: dans je graag of ben je meer van de cardiotraining? Zo vind je een groepsles die bij je past en ga je met plezier heen.

Ga samen

Heb je een leuke les gevonden? Tijd voor het echte werk! Vraag een vriend of vriendin mee naar de groepsles. Jullie komen samen binnen en zijn waarschijnlijk even klungelig bezig. Voor opdrachten samen, heb je meteen iemand aan je zijde. Dit voorkomt heel wat ongemakkelijke momenten.

Have fun!

Probeer niet te veel te denken aan wat je doet en hoe het eruit ziet. Iedereen heeft een eerste keer gehad en misschien valt het niet eens op dat je het spannend vindt. Probeer te genieten van het feit dat je een fijne work-out hebt en laat je motiveren door de instructeur en de mensen om je heen.