Volg een gratis proefles

Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Tijdens de gesprekken met onze personal training cliënten en voedingsconsultans komt het steeds neer op wat moet ik nou eten. Er is zoveel informatie via tijdschriften, boeken en internet te verkrijgen. De een zegt dit en de ander zegt dat. We zullen niet zeggen dat wat wij doen alleen werkt, maar het werkt zeker voor ons en voor de vele mensen die we hebben mogen helpen. Er zijn meerdere wegen naar Rome en wij volgen dit pad!

Gecertificeerd voedingsconsulent werkt met alle voedingsmiddelen, dus sluiten niets buiten. Het belangrijkste blijft de balans in het eten weten te vinden. Je hoeft niet uren te zoeken op internet om het juiste healthy recept te kiezen (of je moet het leuk vinden). Doe maar gewoon en eet met de pot mee, is iets wat ik dagelijks zeg. Daarnaast is planning ook een essentieel ding en kan je het al voorbereiden nog beter (mealpreppen).

Ik geef je een aantal tips voor een betere voeding:

1. kies hoeveel maaltijden je eet

  • 3 ontbijt,lunch en diner
  • 5 ontbijt-tussendoor-lunch tussendoor en diner
  • 6 ontbijt- tussendoor- lunch, tussendoor, diner, tussendoor

2. plan je voeding.

  • Persoonlijk plan ik meestal 7 dagen vooruit en dan alleen het avond eten

3. haal je boodschappen n.a.v. je planning

Zou je het leuk vinden, dat ik mijn dagmenu eens deel? Laat dan een reactie achter.

Je kunt ons vinden in vestigingen Tiel en Zaltbommel. Wij helpen ook mensen digitaal!

Liefs,

Urmila

 

www.move2ur.com
tel: 0629607384

Urmila ter Wielen

Al van jongs af aan ben ik een energiek persoon en met sport bezig. Door een val kon ik de sportopleiding niet doen, maar dit heeft me niet weerhouden om mijn droom te verwezenlijken. Door jaren op een grote club gewerkt te hebben en waar ik veel heb geleerd, kwam ik erachter dat ik mensen helpen het leukst vind. Mensen enthousiasmeren en motiveren. Helpen om fitter te worden, af te vallen, mindset te veranderen of hardlopen. Vervolgens ging ik me omscholen als personal trainer. Ik heb daarna ook meer verdieping in voeding gezocht, dus ben ik BGN gecertificeerd.

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder