Reserveren voor groepslessen

Lees verder

City Bootcamp!

We gaan samenwerken met City Bootcamp Eindhoven!

Fitnessclub Vaartbroek gaat als pilot samenwerken met City Bootcamp Eindhoven. Dit is de kans om nu nog meer variatie te creëren in jouw fitte levensstijl! Je kunt nu zowel binnen als buiten trainen!

Per direct kunnen jullie deelnemen aan de geweldige bootcamptrainingen van City Bootcamp Eindhoven! Voor iedereen is er een bootcamp die het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit deze verschillende bootcamps:

-          Beginners bootcamp: De Beginners Bootcamp is de ideale training om de basisconditie snel en verantwoord te verbeteren. Daarnaast is deze training ook perfect voor deelnemers die willen afvallen. Door middel van krachtopbouwende oefeningen en spelvormen die individueel en in teamverband worden uitgevoerd worden deelnemers sterker, verbetert hun conditie én wordt de vetverbranding gestimuleerd.  

-          Basis bootcamp: Ook bij de Basis Bootcamp wordt er individueel en in teamverband aan de conditie, spierkracht en de verbranding gewerkt door intervaltraining, spierversterkende oefeningen en spelvormen.

-          Urban bootcamp: De Urban Bootcamp is een explosieve training voor gevorderde bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training zich helemaal willen laten gaan.

Deze bootcamps worden gegeven bij jou in de buurt! Denk hierbij aan: Henri Dunant Park, de Karpendonkse Plas, Philips de Jonghpark en het Stadswandelpark! Je kunt 7 dagen in de week terecht, zowel in de ochtenden als avonden! Kijk voor meer informatie op www.citybootcamp.nl

Aanmelden kan d.m.v. een mailtje te sturen naar vaartbroek@fitnessclubnederland.nl of fitnessclubcoaches aanspreken

Gratis proefles