Oktober = Wellnessmaand

Time to relax!

Bij onze fitnessclubs kun
je terecht voor inspanning
en ontspanning! Lees hier 
welke mogelijkheden er zijn.

Lees verder

Oktober = Wellnessmaand!

Wellness is oorspronkelijk een samenvoeging van wellbeing en fitness. Het stond voor de zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Waarbij ontspanning een steeds belangrijkere rol ging spelen. 

Ontspanning wordt steeds belangrijker in de hectische tijd. Er zijn altijd prikkels van buitenaf, waardoor het steeds moeilijker wordt om je hoofd even helemaal leeg te maken. Maar het is ontzettend belangrijk om te ontspannen, voordat je kans maakt op een burn-out of depressie. Ontspannen kan ook een gevolg zijn van inspanning, zoals na een intensieve workout. 

  

GENIET VAN EEN ZOMERS TINTJE

Zonnen onder de zonnebank is een vorm van wellness. Je hoeft even helemaal niets. Alleen genieten van de warmte. En bovendien kun je het hele jaar door genieten van een lekker zomers tintje. 

 

YOGA LESSEN

Bij onze yoga lessen ben je ook bewust bezig met je lichaam en geest. Je leert ademhalingstechnieken, balansoefeningen en mediteren. Je verbetert je lichaamshouding en je spieren worden soepeler en sterker. Wil jij ook een keer een les proberen? Je mag altijd een gratis proefles volgen! Uitleg van onze yoga les vind je hier

 

Gratis proefles