Personal training

Jouw sportdoelen (sneller) behalen? Personal training!

Fitnessclub Vaartbroek biedt personal training aan . Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met de volgende personal trainer:

 

Wallit Ajubi

Wallit is in 2015 afgestudeerd als personal trainer en sociaal cultureel werker. Hij heeft kennis van voeding en fitness en kan juist daarom jou met personal training volledig begeleiden. Hij is continu in ontwikkeling om zichzelf nog meer te verbreden binnen het fitnessvak. Met veel ervaring in de praktijk en veel verschillende takken van de sport gezien te hebben, denk aan voetbal, karate, kickboksen en 8 jaar fitness ervaring, kan hij jou optimaal helpen jouw sportdoel te behalen! "Ik heb ben nooit een lange periode er tussen uit geweest en weet daarom als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de motivatie te vinden en behouden." Wallit staat ervoor om een sterke sociale band op te bouwen met jou en hij zorgt ervoor dat jij altijd het steuntje in de rug krijgt die je nodig hebt. Bewustwording is één van de belangrijkste onderdelen in het veranderen van je levensstijl, daarom geeft Wallit hier veel aandacht aan en zorgt hij dat jij de juiste mindset ontwikkeld. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend zodat we beide weten waar we aan toe zijn.

"Kennis is macht kennis delen is kracht."

E-mail: info@wolvnutrition.nl
Website: www.wolvnutrition.nl
Tel: 06 - 38989874

 

Eray Yigitdol

Mijn naam is Eray Yigitdol en ik ben de nieuwe fysiotherapeut in Fitnessclub Vaartbroek. Ik richt mijn therapie met name op de “fascia” en daarbij pas ik Shockwave therapie toe. “Fascia” is een dunne vlies laag dat over onze spieren, banden, kapsels en botten heen ligt en ervoor zorgt dat alles met elkaar in verbinding staat. Hierdoor onderzoek ik altijd het hele lichaam aangezien de klachten ook elders vandaan kunnen komen. Middels de “Fasciatherapie” spoor ik spiercontracties (triggerpoints) en verklevingen in het bindweefsel op. Door deze te behandelen zullen de belemmeringen verdwijnen en zal de pijn afnemen. Hierbij geef ik meestal nog adviezen en informatie mee om het zelf ook los te kunnen houden zodat u weer pijnvrij kunt en blijft bewegen. De Shockwave therapie is een klinisch bewezen behandelvorm bij hardnekkige, chronische peesaandoeningen zoals achillespees-, hielspoor- en schouderpeesaandoeningen. Met behulp van het shockwave apparaat worden er hoogenergetische schokgolven op het pijngebied toegediend waardoor de stofwisseling en bloedcirculatie verbeterd wordt.

Samen met de sportschool hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een pijnvrij en gezond bewegen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.fysioeray.nl of loop gerust eens binnen in mijn ruimte wanneer de deur open is.

 

Reserveren voor groepslessen

Lees verder

Gratis proefles

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder