Gratis proefles

Fitpoints

Kies je gratis cadeau uit onze webshop.
Hoe vaker je komt sporten, hoe meer punten je verdient!

Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland App.

 

HOE KOM IK AAN DEZE FITPOINTS?

• Bij de start krijgt ieder lid van ons 35 fitpoints.
• Vervolgens krijg je iedere maand dat je lid bent, 5 fitpoints.
• Iedere keer wanneer je komt sporten, ontvang je er 1 fitpoint bij. Dus bij een bezoek van 3 keer per week aan onze club, ontvang je 3 fitpoints per week.
• Je kunt bonuspunten verdienen wanneer je een jaar lang geen tijdelijke stop invoert, ontvang je 200 points extra. Stop je in een jaar 1 keer met een maximum van 3 weken, dan ontvang je er 50 extra.
• Breng je een nieuw lid aan, dan ontvang je ook 50 fitpoints.
• Wanneer je jarig bent krijg je 25 fitpoints van ons!

 

WAT KAN IK MET DE FITPOINTS?

Indien je de Fitnessclub Nederland App nog niet hebt gedownload, doe dit dan in de App Store of in de Google Play Store. De naam van de app is: Fitnessclub Nederland. Heb je nog geen inloggegevens, dan kun je deze hieronder aanvragen. Wanneer je bent ingelogd kun je naar de tegel ‘Fitpoints’. Hier kun je zien hoeveel punten je hebt verzameld en nog leuker… wat je er mee kunt doen! De cadeaus variëren van een sporttas tot een maand gratis sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een hotelovernachting in de superior kamer van Hotel Van Der Valk Hotel Zaltbommel – A2 of Hotel Van Der Valk Tiel. Het is wat jij wilt! Dus ga lekker sporten en scoor zo je fitpoints! Dan trakteren wij je op een leuk cadeau!

 

INLOGGEGEVENS FITNESSCLUB NEDERLAND APP AANVRAGEN:

 

Reserveren voor groepslessen en de fitness

Lees verder
 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Irene Schouten
Lees verder