Volg een gratis proefles

Bedrijfsfitness bij ons op de club!

Uit onderzoek is gebleken dat een sportende medewerker gemiddeld 6 dagen per jaar minder verzuimt, productiever is en meer plezier heeft in het werk. Voor veel mensen vormt de financiën om te gaan sporten echter een obstakel. Door deze weg te nemen zullen meer medewerkers gaan sporten wat leidt tot een fijnere werkomgeving. Dit is zowel positief voor de werknemers als de werkgevers.

 

Andere voordelen

Naast het terugdringen van verzuimdagen en het verhogen van de productiviteit draagt bedrijfsfitness ook bij aan een positief imago voor het bedrijf. Een sportabonnement van de zaak geeft het bedrijf een sportief en gezond imago. En door het hybridewerken (zowel werken op kantoor als thuiswerken) waar tegenwoordig veel sprake van is, zorgt bedrijfsfitness ervoor dat de medewerkers tijdens thuiswerkdagen gemotiveerd blijven op afstand.

 

Sporten met korting

Fitnessclub Nederland is aangesloten bij Bedrijfsfitness NederlandHigh Five Health Promotion en BedrijfsfitnessAbonnement. Met deze aansluiting kan er tot wel 50% korting gegeven worden op een fitnessabonnement. Dit werkt als volgt:

  1. De werkgever moet aangesloten zijn bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan, het High Five Health Promotion of BedrijfsfitnessAbonnement.
  2. Is dit het geval kunnen werknemers zich bij de werkgever aanmelden voor korting.
  3. Vervolgens kan de werknemer een abonnementsvorm en looptijd van dit abonnement bepalen en wordt aan de hand hiervan de prijs bepaald.
  4. Er kan met korting gesport worden door de werknemer!

Benieuwd of bedrijfsfitness iets is voor jouw werkgever (of jouw eigen bedrijf)? Meer informatie is te vinden op de websites van Bedrijfsfitness NederlandHigh Five Health Promotion en BedrijfsfitnessAbonnement. Meld je vandaag nog aan!

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn