Groepslessen binnen weer mogelijk

Zien we jou snel bij de groepslessen binnen in de club? 

Lees verder

Nieuw: Fitpoints!

Kies je gratis cadeau uit onze webshop.
Des te vaker je komt sporten des te meer punten je verdient!

Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland App.

HOE KOM IK AAN DEZE FITPOINTS?
• Bij de start krijgt ieder lid van ons 35 fitpoints.
• Vervolgens krijg je iedere maand dat je lid bent, 5 fitpoints.
• Iedere keer wanneer je komt sporten, ontvang je er 1 fitpoint bij. Dus bij een bezoek van 3 keer per week aan onze club, ontvang je 3 fitpoints per week.
• Je kunt bonuspunten verdienen wanneer je een jaar lang geen tijdelijke stop invoert, ontvang je 200 points extra. Stop je in een jaar 1 keer met een maximum van 3 weken, dan ontvang je er 50 extra.
• Breng je een nieuw lid aan, dan ontvang je ook 50 fitpoints.
• Wanneer je jarig bent krijg je 25 fitpoints van ons!

WAT KAN IK MET DE FITPOINTS?
Indien je de Fitnessclub Nederland App nog niet hebt gedownload, doe dit dan in de App Store of in de Google Play Store. De naam van de app is: Fitnessclub Nederland. Heb je nog geen inloggegevens, dan kun je deze downloaden via onze website (Bij het kopje 'Over ons' - 'App'). Wanneer je bent ingelogd kun je naar de tegel ‘Fitpoints’. Hier kun je zien hoeveel punten je hebt verzameld en nog leuker… wat je er mee kunt doen! De cadeaus variëren van een sporttas tot een maand gratis sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een hotelovernachting in de superior kamer van Hotel Van Der Valk Hotel Zaltbommel – A2 of Hotel Van Der Valk Tiel. Het is wat jij wilt! Dus ga lekker sporten en scoor zo je fitpoints! Dan trakteren wij je op een leuk cadeau!

Gratis proefles

De fitness mag weer open!

Kom weer sporten

De deuren kunnen open en we mogen jullie weer laten sporten in de vertrouwde omgeving. Het team staat voor jullie klaar en kan niet wachten om jullie te helpen met het bereiken van de sportdoelen.

Lees verder

Veilig sporten tijdens corona?

Lees hier welke maatregelen wij nemen!

Lees verder