Veilig sporten tijdens corona?

Lees hier welke maatregelen wij nemen!

Lees verder

Oktober = Wellnessmaand!

Wellness is oorspronkelijk een samenvoeging van wellbeing en fitness. Het stond voor de zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Waarbij ontspanning een steeds belangrijkere rol ging spelen. 

Ontspanning wordt steeds belangrijker in de hectische tijd. Er zijn altijd prikkels van buitenaf, waardoor het steeds moeilijker wordt om je hoofd even helemaal leeg te maken. Maar het is ontzettend belangrijk om te ontspannen, voordat je kans maakt op een burn-out of depressie. Ontspannen kan ook een gevolg zijn van inspanning, zoals na een intensieve workout. 

 

RELAX IN DE SAUNA

Bij de fitnessclub kun je ook terecht voor inspanning en ontspanning. Zo hebben we een heerlijk sauna, waar je na je workout helemaal tot rust kunt komen. Zweet je stress eruit en ga helemaal zen naar huis. 

 

GENIET VAN EEN ZOMERS TINTJE

Ook is zonnen onder de zonnebank een vorm van wellness. Je hoeft even helemaal niets. Alleen genieten van de warmte. En bovendien kun je het hele jaar door genieten van een lekker zomers tintje. 

 

BODY BALANCE LESSEN

Bij onze Body Balance lessen ben je ook bewust bezig met je lichaam en geest. Je leert ademhalingstechnieken, balansoefeningen en mediteren. Deze groepsles is een combinatie van Yoga, Pilates, Tai Chi, stretching en verschillende meditatieoefeningen. Je verbetert je lichaamshouding en je spieren worden soepeler en sterker. Wil jij ook een keer een les proberen? Je mag altijd een gratis proefles volgen! Een uitleg en lestijden van Body Balance vind je hier

 

Gratis proefles