Black Friday Actie

Profiteer van onze actie

Word lid

krijg een sporttas cadeau
en ontvang € 10,- om te besteden
in onze ledenwebshop

 

Lees verder

Reserveren voor de fitness per direct verplicht

In verband met de nieuwe coronamaatregelen en om de veiligheid van onze sporters en collega’s te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt om verdere acties te ondernemen. Zojuist is er besloten om per direct over te stappen op het verplicht reserveren voor alle leden. Dit houdt in dat leden niet meer door het poortje kunnen zonder reservering. Niet alleen voor groepslessen, maar ook voor de fitness moet gereserveerd worden.

Je kunt vanaf vandaag reserveren voor één uur fitness. Reserveren voor de fitness of een groepsles kan eenvoudig via de Fitnessclub Nederland app of de website (http://portal.fitnessclubnederland.nl). Om iedereen een kans te geven kun je slechts twee keer vooruit reserveren. Kom je er zelf niet uit? Kom bij voorkeur in de middag bij ons langs met je telefoon, dan helpen we je graag.

Wanneer je niet gereserveerd hebt, maar er nog wel plek vrij is in het huidige blok, dan kun je via de tablet alsnog handmatig reserveren en naar binnen.

Let op: omdat onze kleedkamers gesloten zijn dien je in sportkleding onze fitnessclub binnen te komen en te verlaten. Zolang de kleedkamers gesloten zijn kun je je sporttas naar de fitnessruimte meenemen.

Wij willen je bedanken voor je begrip en hopen je snel weer in onze fitnessclub te mogen ontvangen. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties dan horen wij dat graag. Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar.

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Irene Schouten
Lees verder

Gratis proefles