Volg een gratis proefles

Wat ik meeneem op trainingskamp in het buitenland!

Na een paar dagen thuis ben ik weer op trainingskamp in Italië. Dit keer op een ander plekje! Met dit trainingskamp zijn we in Grosseto, dat is een stad in de Italiaanse regio Toscane. Hier heb je heuvels in plaats van bergen. Het is hier vrijwel altijd goed weer met aangename temperaturen. Op het moment draaien wij hier een intensief kamp. Je kunt hier goede trainingen draaien omdat het weinig regent.

Op elk trainingskamp neem ik altijd wat spullen vanuit huis mee. Dit verschilt wel per trainingskamp. De ene keer ben ik met het vliegtuig waardoor ik niet heel veel spullen mee kan nemen. Maar soms ben ik met de auto en dan kan ik wat meer spullen vanuit huis meenemen. Een aantal dingen zitten wel standaard in mijn koffer.

 

Voeding voor op het trainingskamp

Ik neem altijd een pot pindakaas en normale kaas mee. Dit zit vrijwel altijd in mijn tas. Het is handig om te eten en het geeft veel energie voor een training.

Naast deze standaard voedingsproducten neem ik ook soms bepaalde sportvoeding mee. Dit verschilt wel per trainingskamp. Op dit trainingskamp zitten we veel in de zon en als ik aan het trainen ben dan verlies ik bepaalde zouten door het zweten. Deze zouten moeten dan wel bijgevuld worden en hiervoor neem ik speciale sportvoeding.

 

Sportkleding voor de trainingen

Voor een trainingskamp heb ik natuurlijk veel sportkleding nodig. Sportkleding voor het wielrennen, hardlopen en skeeleren. Normaal heb ik ook mijn schaatskleding mee maar dat is voor dit trainingskamp niet nodig.

Wat ik voor het sporten ook altijd mee heb is materiaal. Voor als er iets aan mijn fiets mankeert heb ik bepaalde sleutels mee of een extra ketting. Vooral een pompje en een binnenband heb ik eigenlijk altijd wel in mijn tas. Ik kan helaas niet te veel meenemen, dus als mijn fiets echt kapot is moet ik hem daar naar de fietsenmaker brengen. 

 

Wat ik meeneem voor in mijn vrije tijd

Bij dit trainingskamp zitten we dicht bij het strand. Dan heb ik mijn bikini en zonnebril ook mee. Zonnebrand heb ik dan ook zeker in mijn tas. Niet alleen voor het gebruik in mijn vrije tijd maar ook voor tijdens de trainingen. Als ik op trainingskamp naar het buitenland ga, naar een koudere plek, dan heb ik dit natuurlijk niet nodig.

Ik heb wel altijd mijn laptop mee voor het kijken van een serie of het doen van mijn administratie. Ik vind het ook leuk om foto’s te maken tijdens mijn trainingskamp, maar dit doe ik vaak gewoon met mijn mobiel. 

Op een trainingskamp neem ik vaak weinig normale kleding mee. Na een training ben ik vaak moe en dan heb ik er geen zin in om mijzelf helemaal netjes aan te kleden. Vaak trek ik na de trainingen gewoon een trainingsbroek aan.

 

Liefs,

Irene

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn