Leden voor leden actie

Hoeveel personen ga jij lid maken?

Twee keer prijs! Voor elk NIEUW Fitnessclub Nederland lid dat jij tussen 1 maart en 30 april  aanbrengt mag jij 1 maand GRATIS sporten. Daarbij ontvang je 50 extra fitpoints!

Lees verder

Vitaal lab

Wij werken samen met het Vitaal Lab.

Ben jij benieuwd hoe het met jouw gezondheid gesteld is? Laat dan eens een Health Check uitvoeren in Vitaal Lab. Fitnessclub Nederland is in Tiel en Vught een samenwerking gestart met Vitaal Lab. Hierbij verzorgt Vitaal Lab alle periodieke metingen van jouw vitaliteit met hoogwaardig apparatuur. Op deze manier kun je je voortgang bijhouden en jouw fitheid laten meten. Denk hierbij aan het meten van de lichaamssamenstelling, bloeddruk, lenigheid, cholesterol, balans, reactievermogen, uithoudingsvermogen en knijpkracht.

Meten is weten
Direct na de metingen krijg je in een persoonlijk gesprek, uitleg en advies om jouw gezondheid en fitheid te verbeteren. Het leuke is dat je op deze manier direct inzicht krijgt in de voortgang van jouw sportprestaties. Want meten is uiteindelijk weten. Wil je een afspraak maken voor een Health Check? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Fitnessclub Tiel of Fitnessclub Vught.

 

Gratis proefles