Gratis proefles

Fitter of sportiever worden? Profiteer van onze Black Friday Actie en start vandaag nog!

Wil je graag weer wat fitter worden of wat coronakilo’s kwijtraken? Maak dan gebruik van onze Black Friday Actie! Schrijf je in, betaal geen inschrijfgeld (ter waarde van € 25,-) en krijg een sporthanddoek cadeau! Deze actie loopt van maandag 23 november tot en met zaterdag 28 november. Inschrijven kan online of in onze fitnessclub. Ben je al lid? Ook voor onze leden hebben wij een leuke actie.

 

Actie voor onze leden

Ben je al lid? Ook dan kun je profiteren van een leuke actie. Als je een vriend, vriendin of familielid lid maakt bij onze fitnessclub, dan ontvang jij 50 fitpoints. Met deze fitpoints kun je een cadeau uitkiezen in onze ledenwebshop. In deze webshop vind je onder andere een JBL speaker, een bidon, een sporttas, een maand gratis sporten en een overnachting bij Van der Valk.

Lijkt het jou leuk om met een sportmaatje te sporten? Ga dan op zoek naar een of meerdere sportmaatjes en zorg dat ze zich inschrijven bij onze fitnessclub tijdens de Black Friday actie. Per nieuw lid dat je aanbrengt, ontvang je 50 fitpoints!

 

Veilig sporten tijdens corona

Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kun je bij onze fitnessclub altijd veilig sporten, ook tijdens corona. Wij nemen wij zelf verschillende maatregelen om de veiligheid van onze leden en collega’s te kunnen waarborgen. Momenteel nemen wij de volgende maatregelen binnen onze fitnessclubs:

  • Er zijn looproutes binnen de club zodat je goed afstand kunt houden van elkaar
  • Bij de ingang en binnen in de club vind je op verschillende plaatsen desinfecterende handgel
  • In de fitnessruimte zijn desinfectiedoekjes beschikbaar zodat je apparatuur schoon kunt maken na gebruik
  • In onze groepslessen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meedoen met een groepsles? Reserveer dan via de Fitnessclub Nederland app. Je kunt 2x vooruit reserveren
  • Voor de fitness moet je verplicht reserveren
  • Fitnessapparatuur, sanitair en overige ruimtes worden door ons regelmatig schoongemaakt. Kleedkamers en sauna zijn tijdelijk gesloten.
  • Onze fitnessinstructeurs staan nog steeds voor je klaar, maar blijven op 1,5 meter afstand
  • Wij hebben een goedwerkend luchtverversingssysteem die schone lucht van buiten haalt en gebruikte lucht naar buiten afvoert
  • Sporten met mondkapje is bij ons niet verplicht, we adviseren je om wel een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek

Ga jij gebruik maken van onze Black Friday Actie? Tot snel in onze fitnessclub!

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder