Gratis proefles

Heerlijk cruisen in mijn nieuwe Toyota C-HR

Al twee weken lang rijd ik in mijn nieuwe auto!

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door mijn sponsor Fitnessclub Nederland en Toyota Botman in West-Friesland met de grote verrassing dat zij mij een auto wilde sponsoren. Super enthousiast heb ik met Toyota Botman gebeld en mijn voorkeuren gegeven. Gelukkig hadden zij hetzelfde idee als ik en wilde we allebei de C-HR in een mooie witte uitvoering!

Op 15 juni mocht ik de auto voor het eerst zien tijdens een officieel momentje. Er was een fotograaf, video ploeg en het team van Fitnessclub Nederland was aanwezig. Ben je benieuwd hoe dit ging? Kijk dan hieronder het filmpje 😉.  Eindelijk mocht ik er met mijn nieuwe auto vandoor! Lekker het land door cruisen! Ik ben er superblij mee en wil zowel Toyota Botman West-Friesland en Fitnessclub Nederland erg bedanken voor deze super verrassing.

 

Het ijs weer op!

Ik ben ondertussen ook begonnen met het schaatsen op zomerijs. Echt heerlijk om weer even op de schaatsen te staan. Je merkt wel, zoals ik ook in de andere blogs heb aangegeven, dat andere trainingen zoals fietsen nu een stuk minder gaan. Schaatsen is een statische uitvoering. Je voelt constant druk op je benen.

Naast het schaatsen vond ik het ook leuk om weer even wat collega schaatsers van mijn eigen en andere teams weer te zien. Je kijkt toch even naar elkaar wie wat aan het testen is en hoe hij of zij het nu in de ploeg doet.

 

Mijn verjaardag

21 juni was mijn verjaardag. En niet alleen die van mij, maar ook die van mijn vriend! We zijn tegelijk jarig, wat eigenlijk heel handig is. We kunnen het altijd gezellig samen vieren! We hebben het thuis met de familie en vrienden gevierd tijdens een barbecue. Zoals sommigen van jullie weten, is Dirkjan timmerman. Vlak voor onze verjaardag had hij de veranda af. Daardoor konden wij onze verjaardag lekker op de veranda vieren.

Verder ben ik druk met trainen en ga ik aanstaande zaterdag het NK wielrennen rijden! Aan de ene kant vind ik het jammer dat dit samenvalt met het schaatsen omdat ik nu weer anders train. Maar ik weet mijn doel en dat is en blijft schaatsen! 

Zie ik je over twee weken weer?

Liefs Irene

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.

Nieuwste blog

Mijn start van 2021: 5 weken in een schaatsbubbel

Irene Schouten

In mijn vorige blog schreef ik al dat ik behoorlijk drukke kerstdagen had. Niet met het bezoeken van familie en vrienden, maar met schaatswedstrijden. Ik had namelijk de kwalificatiewedstrijden voor de Wereldkampioenschappen. Ik sleepte drie tickets binnen voor het WK in 2021; de Mass Start, de 5000m en de 3000m. Ook werd ik tegen mijn eigen verwachtingen in 4e op de 1500m, waardoor ik nu ook geplaatst ben voor het EK allround  en de World Cup. Oud en nieuw heb ik dit jaar wel kunnen vieren. Dit was de eerste jaarwisseling in tijden dat ik gewoon thuis was en op kon blijven. Normaal gesproken rijd ik op 1 januari altijd de NK marathon en duik ik vroeg mijn bed in om fit te zijn, maar dit jaar ging de wedstrijd niet door. Ik ben thuisgebleven met Dirkjan en kreeg een vriend en vriendin op bezoek. Ik heb een erg leuke avond gehad!

Lees verder