Gratis proefles

Inloop fysio To The Point

Iedere maandagavond van 19.00 - 20.30 uur zit Rick van To The Point Therapie voor jou klaar om je vragen te beantwoorden.

Sommigen hebben de 25-jarige Rick vast al 'ns gezien in de club. Al op zijn twaalfde wist hij dat hij tijdens zijn werk mensen wilde helpen met bewegen. Na de opleiding Sport en Bewegen is hij gestart met de opleiding fysiotherapie.

Het is hem steeds meer duidelijk geworden dat klachten in het bewegingsapparaat met diverse factoren te maken kunnen hebben. Zijn visie is dan ook dat hij als fysiotherapeut de klachten vanuit een brede blik benadert om hiermee de cliënt zo optimaal mogelijk te kunnen helpen/begeleiden. Een vertrouwensband tussen cliënt en therapeut is heel belangrijk in zijn ogen.

Met veel plezier heeft hij zijn eindstage bij ToThePoint doorlopen. Al snel bleek dat ze dezelfde visie delen, vandaar dat hij zich zo thuis voelt in deze praktijk. Vanaf mei kan iedereen tijdens een spreekuur op maandagavond (van 19.00 - 20.30 uur) bij hem terecht voor snelle ‘check’ van de klacht. Wellicht wordt tijdens dit bezoek duidelijk of er een behandeltraject voor nodig is, of dat een gericht (trainings)advies jou van de klacht af kan helpen. Hij kijkt er naar uit om samen te achterhalen welke aanpak jou weer meer bewegings(ruimte) gaat bieden.


Dus schroom niet en kom langs! Je bent van harte welkom.

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Irene Schouten
Lees verder