Volg een gratis proefles

Sporttalenten in de club

Naast Irene Schouten hebben wij binnenkort ook andere sporttalenten in onze clubs! Wij vinden het prachtig om te zien hoe sporttalenten zich focussen op hun doel en willen daarom sporttalenten dicht bij onze club volgen en een bijdragen leveren aan het behalen van hun doel. 

 

De mentaliteit van een sporttalent

Sporttalenten hebben een doel. Dit kan zijn naar de Olympische Spelen gaan, maar ook het winnen van een NK-toernooi. Onze talenten hebben liefde voor hun sport en willen daar zo goed mogelijk in presteren. Het harde trainen en het doorzetten zal zorgen voor ongekende resultaten. Dit hebben wij al eerder gezien bij Irene Schouten. Wij sponsoren Irene Schouten al ruim 5 jaar en zagen dat zij nooit opgaf en ging voor het allerhoogste. Het gevolg was het hoogst haalbare op nationaal en internationaal niveau.

De ambities en kansen zien wij terug in onze sporttalenten en daarom willen wij ze een podium geven bij ons op de club.

 

Sporttalenten bij jou in de buurt

Aankomende maanden gaan wij verhalen delen van sporttalenten die wij een jaar gaan volgen met het behalen van hun sportdoelen. Wij willen graag de talenten dichtbij onze club supporten. Ze mogen daarom gratis bij ons gaan sporten, zo bieden wij de mogelijkheid om ook op een andere manier te trainen.

Ben jij benieuwd naar welke sporttalenten er allemaal sporten bij onze club? Houd dan onze social media goed in de gaten!