Volg een gratis proefles

Sporttalenten zusjes Jansma met SEW actief in Europa Cup

Fitnessclub Nederland sponsort diverse opkomende sporttalenten. De zusjes Eva en Femke Jansma zijn, na Irene Schouten, twee van deze sporttalenten die verbonden zijn aan onze keten. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat zij met SEW meedoen aan de Europa Cup.

Op zaterdag 8 oktober speelden zij tegen het Zweedse handbalteam van Lugi hf. Helaas ging de winst met 31-23 naar Lugi hf. 15 oktober is de return gespeeld in de Westfrieslandhal in Wognum. De winst ging toen met 31-29 naar SEW.

 

De sporttalenten van Fitnessclub Nederland hebben fitness verweven in hun persoonlijke trainingsschema. De afgelopen 5 jaar was Irene Schouten ook een van deze sporttalenten. Naast haar vaste trainingen, sportte zij aanvullend in De Dars in Wervershoof. Wij hebben haar zien groeien van talent op de massastart naar Olympisch kampioene. Nu na 5 jaar volgen wij Irene natuurlijk nog altijd, maar is het tijd voor nieuw talent. In De Dars hebben de zusjes Jansma het stokje van haar overgenomen. We hopen natuurlijk dat zij in de toekomst ook aan de wereldtop komen te staan.

 

Doe jij net als Eva en Femke Jansma (handbal), Gert-Jan van Diepen (schaatsen en wielrennen), Day de Wijn (schermen), Joey Kesting (voetbal), Bas Verwijlen (schermen) Tessa Neefjes (wielrennen) en Eva Buurman (wielrennen) mee aan de top voor jonge sporters en zie jij fitness als een belangrijke aanvulling op jouw persoonlijke trainingsschema om in de toekomst de Nederlandse of zelfs internationale top te bereiken? Dan komen we graag met je in contact en volgen we je graag naar wie weet zelfs de Olympische Spelen! Neem contact via de site of mail voor meer informatie naar marketing@fitnessclubnederland.nl.

 

Fitnessclub Nederland is een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl!