Volg een gratis proefles

WIN een cadeaubon voor een groente- en fruitpakket t.w.v. €20,-

Wil jij graag fit zijn of kun je wel een gezondere levensstijl gebruiken? Dan is deze prijs voor een groente- en fruitpakket van groentebroer.nl zeker een stap in de goede richting!

 

Voeding en sporten

Het beste uit jezelf halen om fitter te worden gaat vaak gepaard met een combinatie van sporten en voeding. Goede voeding helpt je om meer energie en de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarnaast brengt gezonde voeding nog veel meer voordelen met zich mee. Ook kan het helpen bij het verbeteren van sportprestaties. En zeg nu zelf, iedereen wil zich toch fit voelen!

 

Over groentebroer.nl

Met een klantwaardering van een 9,6 heeft groentebroer.nl producten die je niet wilt missen. De producten zijn bijzonder doordat ze uit eigen boomgaard of keuken komen én sommigen zijn zo uniek dat je ze (bijna) alleen bij groentebroer.nl kunt verkrijgen. En ze smaken allemaal heerlijk!

 

Winactie groente- en fruitpakket

De winnaar van de actie krijgt een cadeaubon t.w.v. €20,- voor een vers groente- en fruitpakket van groentebroer.nl (inclusief gratis verzendkosten). Daar zeg je toch geen nee tegen!

Wat je moet doen om kans te maken op deze verrukkelijke prijs:

✅ Vertel in de comments onder de post (op social media) waarom jij moet winnen. Uit deze reacties zullen we diverse winnaars selecteren.

✅ Volg @fitnessclubnederland op Facebook en Instagram. 

 

Doe jij mee? Op 1 juli hoor je of jij de winnaar bent! 💛