3 alternatieven voor groepslessen

Vorige week tijdens de persconferentie werd bekend gemaakt dat er gedurende twee weken geen groepslessen gegeven mogen worden. Inmiddels is de eerste week hiervan voorbij en kunnen de groepslessen donderdag 19 november weer van start. Wil je tot die tijd toch sportief bezig blijven? Dat kan! Wij zetten een aantal alternatieven voor je op een rijtje.

Live groepslessen via Facebook

Je hebt vorige week de aankondiging wellicht al voorbij zien komen: deze week organiseren we een aantal live groepslessen via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Deze groepslessen zijn live te volgen maar ook later terug te kijken. Het rooster van de live groepslessen is als volgt:

Woensdag 11 november: Pilates om 20:00 uur gegeven door Daniek Broek

Donderdag 12 november: Zumba om 19:30 uur gegeven door Denisse Gaudin

Zaterdag 14 november: Power Yoga 10:00 uur gegeven door Ingvild Molenaar

Dinsdag 17 november: Yin Yang Yoga om 19:00 uur gegeven door Ingvild Molenaar

 

Virtuele groepslessen en individuele work-outs

In de app van Fitnessclub Nederland vind je een gevarieerd aanbod aan virtuele groepslessen en individuele work-outs. Hiermee kun je thuis aan de slag!

 

Work-out in de fitnessruimte

Uiteraard ben je ook in onze fitnessclub van harte welkom voor een individuele work-out. Onze fitnesscoaches staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van geschikte oefeningen. Ter vervanging van de spinninglessen kun je gebruik maken van de MyRide bike, waarop je een virtuele les kunt volgen.

We hopen dat je met bovenstaande alternatieven deze week toch aan de slag kunt! En we zien je graag volgende week weer bij een van onze groepslessen!