Black Friday madness, ook voor Irene?

Volgende week vrijdag is het zover; Black Friday. Een dag waarop je aankopen kunt doen met hoge kortingen en de beste deals kunt sluiten. Deze dag is overgewaaid vanuit Amerika en tegenwoordig doen ook veel bedrijven in Nederland hieraan mee. Wij waren benieuwd of Irene Schouten hier ook warm van wordt en is ze materialistisch ingesteld? Je leest het in haar nieuwe blog.

Middagje shoppen is niet mijn ding

Eerlijk gezegd ben ik helemaal niet zo’n shopper. Black Friday is dus ook geen dag waarop ik speciaal wacht voor ik iets koop. Ik vind het wel heel leuk om nieuwe dingen te hebben, bijvoorbeeld nieuwe kleding in mijn kast. Maar om er echt voor op pad te gaan is niet voor mij weggelegd. Door mijn drukke schema heb ik geen tijd om een middagje lekker te gaan shoppen, dan is het al gehaast en dan werkt vaak het passen en in de rij staan voor de kassa niet echt mee. Dat vind ik niet fijn. Ik koop daarom mijn kleding voornamelijk online, dan heb je daar geen last van.

 

Na twee keer dragen weer uit de mode

Natuurlijk vind ook ik het leuk om er goed uit te zien en in mooie kleding te lopen, maar over het algemeen loop ik voornamelijk in mijn sportkleren. Dus dan heb ik een leuk nieuw jurkje bijvoorbeeld en dan is het na twee keer dragen alweer uit de mode. Daarom koop ik echt alleen kleding dat ik echt mooi vind. Iets wat nu in de trend is en wat ik niet mooi vind, koop ik sowieso niet. Voor je het weet is het alweer ‘uit’ en dan loop ik in iets wat ik niet eens écht mooi vind.

 

Niet materialistisch

Ik ben ook helemaal niet materialistisch. Als iets werkt, gebruik ik het. De nieuwste telefoons of computers voor mijn fiets doen mij niks. Zolang het nog werkt en ik er trainingen mee kan doen, vind ik het prima. Waar ik dan wel graag korting op krijg zijn fietsonderdelen. Bijvoorbeeld binnenbanden voor mijn racefiets, die kan ik eigenlijk nooit genoeg hebben. Ik gebruik ze toch wel en dan heb ik er nog een aantal als reserve.

 

Wél korting op sporten

Zo’n Black Friday doet mij dus vrij weinig. Alleen kortingen op sportspullen vind ik wel fijn. De actie van Fitnessclub Nederland zou mij ook trekken, geen korting op kleding of iets dergelijks maar juist lekker op iets van je kunt doen. En dan ook nog mijn favoriete onderdeel; sporten ;) Maak daar gebruik van en licht je vrienden in voor deze actie. Veel sportplezier!

 

Tot de volgende keer.

Liefs, Irene

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.