Corona-update: reserveren fitness vervalt

Het gaat de goede kant op! Dankzij de dalende hoeveelheid coronabesmettingen volgen versoepelingen van de geldende coronamaatregelen elkaar in snel tempo op. Dit betekent dat er in onze fitnessclub ook steeds minder maatregelen van kracht zijn.

Reserveren voor de fitness niet langer nodig

Vanaf zaterdag 26 juni hoef je niet meer te reserveren voor de fitness*. Zoals je van voor de coronacrisis gewend bent kun je dan gewoon weer inchecken bij het poortje. Dit houdt in dat er weer meer sporters tegelijkertijd in de fitnessruimte aan de slag kunnen. Onze fitness is nog steeds zo ingericht dat iedereen op veilige afstand kan komen sporten. We vragen je om nog altijd rekening te houden met de 1,5 meter afstand. Zo houden we het voor iedereen veilig.

*Voor groepslessen blijft het reserveren wel verplicht.

Het dragen van een mondkapje niet langer verplicht

Per 26 juni vervalt ook de regel om een mondkapje te dragen in alle openbare ruimtes. Dit houdt in dat je bij binnenkomst en vertrek geen mondkapje meer hoeft te dragen.

Hygiëne in onze fitnessclub

Wij blijven zorgen voor schone kleedkamers, sanitair en fitnessapparatuur. Wel vragen we jou om de apparatuur die je gebruikt hebt ook weer schoon achter te laten. Hygiënedoekjes vind je nog steeds op de gebruikelijke plekken in de fitnessruimte.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Onze fitnesscoaches staan voor je klaar.

We zien je snel in onze fitness!