Dance lessen voor de jeugd

Met een grote passie voor dans is Fitnessclub Aerofit sinds 2004 dé plek om te dansen en vanaf 2000 bestaat de selectiegroep genaamd Extravadanza. Wil jij ook graag danslessen volgen? Wij bieden de stijlen Hiphop, Streetdance, Commercial, Pop/Show, Modern en Jazz aan. Deze lessen worden gegeven door goede docenten met veel ervaring in de danswereld. Je kunt al meedoen vanaf 6 jaar!

ALGEMENE INFORMATIE DANce LESSEN

Er wordt in de algemene lessen getraind op de techniek van een bepaalde stijl en na een aantal weken komen er weer nieuwe choreografieën bij. Wij werken natuurlijk naar bepaalde optredens toe zoals De Kerstshow en de Eindvoorstelling maar wij hebben bijvoorbeeld ook samenwerkingen gehad met: Orkestband Advendo, benefietconcerten, kerstmarkten en podia. Dit zijn altijd super leuke en gezellige shows om te performen en naartoe te werken met de dansers!

DE lessen

Dance mix 1: 6 - 8 jaar
Dance mix 2: 9 - 12 jaar
Dance mix 3: 12 - 15 jaar
Dance mix 4: 16+ jaar
Hiphop: 14+ jaar

DE SELECTIEGROEPEN

Wij bieden twee selectiegroepen aan voor verschillende leeftijden. Voor deze groepen word je gevraagd als de docenten veel potentie in jou zien als danser/danseres. In de selectie wordt meer aandacht besteed aan techniek en is het niveau van de choreografieën hoger. De selectiegroepen hebben meer opdrachten wat betreft optredens. Dit zijn de twee selectiegroepen:

Madness: Hip hop selectie groep vanaf 14 jaar.
Extravadanza: Show/Jazz/Modern selectiegroep vanaf 16 jaar.

Tarieven Dance lessen jeugd

  • 1x per week € 25,00 per maand
  • onbeperkt € 35,00 per maand

Kom jij snel een van deze lessen proberen? Je bent meer dan welkom om een gratis proefles te volgen!