De zomer komt eraan dus we hebben een actie!

De zomer komt eraan en dat betekent dat we weer twee leuke acties hebben. De eerste actie is voor iedereen die graag weer in beweging komt en op een voordelige manier kennis wil maken met een van onze clubs. De tweede actie is speciaal voor de leden van Fitnessclub Nederland. Benieuwd naar onze speciale zomeracties? Lees dan snel verder. 

 

WORD NU LID EN SPORT TOT 1 AUGUSTUS GRATIS 

In de zomermaanden ben je vaak een stuk energieker dan in de wintermaanden. Het ideale moment dus om te starten met sporten. Om jou dat extra zetje in de goede richting te geven kun je, nadat je bent ingeschreven tot 1 augustus gratis sporten bij een van onze clubs. De actie start 19 juni, dus hoe eerder jij je inschrijft hoe langer je gratis traint. Bijkomend voordeel is, dat als je eenmaal weer de smaak te pakken hebt je ook al in het juiste ritme zit voor de wintermaanden. Een heel jaar vol energie dat willen we toch allemaal? 

 

DUBBELE FITPOINTS EN KANS OP EEN MAAND GRATIS SPORTEN 

Ben jij lid en heb je de afgelopen weken regelmatig bij een van onze clubs getraind, dan kun je vol energie en in vorm de zomer in! Om deze routine vast te houden willen we je graag motiveren om ook in de zomer regelmatig te komen sporten. Met onze uitgebreide openingstijden is er naast een dagje strand, avondje terras of een gezellige barbecue nog voldoende gelegenheid om te komen trainen. Weet jij die motivatie vast te houden, dan willen wij dat zeker ook belonen!  

In augustus ontvang je daarom het dubbele aantal fitpoints per keer dat je komt trainen. Hoe meer fitpoints hoe meer mogelijkheden in onze ledenwebshop. Zo kun je sparen voor een overnachting bij Van der Valk, een maand gratis sporten, een JBL-speaker en nog veel meer.  

Naast deze extra fitpoints verloten we op elke club ook nog eens een maand gratis sporten onder iedereen die in de club getraind heeft. Hoe vaker je komt, hoe groter de kans dat je wint. 

 

Kom jij trainen bij een van onze clubs? Met een tiental clubs door heel Nederland zijn we altijd dichtbij. Op naar een energievolle zomer!